Tahan osta akustilist kidrat alguseks proovimiseks

Erinevate firmade pillid
Frusciante

Post by Frusciante »

Tegelikult mu arust on üldse nailonkeeltel parem kõla kui metallkeeltel. :D
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Motu

Post by Motu »

ostetud juba?
Akustilise roki jaoks oleks siis jah western parim, aga algajale soovitan minagi klassikalist. Muidugi akustilisega alustamine pole reegel.
Raven

Post by Raven »

Motu wrote:Pigem on naiselik valuvaigistite võtmine ja sõrmedele kreemi määrimine :)
Klassikalisele käivad nailonkeeled, kui tahad rokki mängida, siis osta juba westernkitarr.
:D naiselik valuvaigistite võtmine, parem oleks naist valuvaigistina kasutada :) ei tea, mu puhul mõjuks küll 100% üks kuum tshikk ja ma unustaks kõik mured ja valud XD
Raven

Post by Raven »

Motu wrote:ostetud juba?
Akustilise roki jaoks oleks siis jah western parim, aga algajale soovitan minagi klassikalist. Muidugi akustilisega alustamine pole reegel.
pole veel otseselt ostetud, aga praegu on päris hea pakkumine tehtud, millest ära öelda oleks vist loll :D
Motu

Post by Motu »

Nooh, jaga seda. Mis kitarr mis hinnaga?
Raven

Post by Raven »

Motu wrote:Nooh, jaga seda. Mis kitarr mis hinnaga?
No 1000 eest aasta vanune akustiline Samich C1, nailonkeeled, ega mu suguse algaja jaoks eriti vahet ei ole, peaasi, et võimalikult odav, et hiljem jääks raha välja vahetada millegi keerulisema vastu.
Raven

Post by Raven »

Raven wrote:
Motu wrote:Nooh, jaga seda. Mis kitarr mis hinnaga?
No 1000 eest aasta vanune akustiline Samich C1, nailonkeeled, ega mu suguse algaja jaoks eriti vahet ei ole, peaasi, et võimalikult odav, et hiljem jääks raha välja vahetada millegi keerulisema vastu.
nii, asi kinni, kõik ära räägitud, enam pakkumisi ei võta :)
served

Post by served »

pff tundub et siin kõik tähenärijad ja nürida huumorimeelega, aga okei saab andeks.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Raven

Post by Raven »

served wrote:pff tundub et siin kõik tähenärijad ja nürida huumorimeelega, aga okei saab andeks.
mul küll on huumorimeelt :D noh, eks ta jah vähe nüri ole, aga ihume teravaks tagasi :D:P
Raven

Post by Raven »

NoCdCrack wrote:Ma soovitaks siis sellist lehte http://www.ultimate-guitar.com/lessons/for_beginners/ kus on kirjas kõik vajalik algajale. Muidugi kui inglise keelt ei oska siis on suht keeruline, vähemalt mul on küll :)
õu thx lingi eest, mul läheb kindla peale vaja seda :D XD kuna ma olen sitax algaja XD nuh, mingi hea osavus on antud looduse poolt kaasa, kiiresti asjad ära õppida, aga see on ka kõik :D
Raven

Post by Raven »

a btw, keegi Frets on Fire't mängib? :P öelge, kuidas see laul Defy The Machine medium levelil, see koht ära teha, kus tuleb vaheldumisi neid klahve pidevalt, võimalikult perfektselt, mul mingi 86% täppi, aga nati jääb puudu, tahaks perfectini ära teha :D
Motu

Post by Motu »

served wrote:pff tundub et siin kõik tähenärijad ja nürida huumorimeelega, aga okei saab andeks.
Ma olen nailonkeelte suhtes väga tundlik :(
Raven

Post by Raven »

a kummad kauem vastu peavad, kas nailonid või metallid? nailonil on ilusam kõla, aga see ei ole mulle esialgu veel oluline, peaasi, et kauem harjutada saan, küll siis hiljem kõla pärast kah muretseb :D
tikut6mme

Post by tikut6mme »

kle raven, sry, mu sõber sai juba parema pakkumise, 1400 eest läheb ära see :wink:

aga jah, muidu sa võiks ju poest kah osta, mingi 2500 eest saab juba suht normi klassikalise :wink:
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
Motu

Post by Motu »

Nailonkeeled peavad kõvasti kauem vastu. Ise vahetasin esimest korda peale poolt aastat või nii. Peaks tihedamini, aga see ei loe nii palju.
Locked