Kas Ernie Balli elektri kitarri keeled on head?
Kas Ernie Balli elektri kitarri keeled on head?
Et avaldage oma arvamus nende keelte kohta 

-
- Terminaator
- Frusciante
- Frusciante
Jep, D'addariod on jäigemad ja seepärast mulle meeldivadki Ernied, et need on sellised pehmemad vms. istuvad mulleJ. wrote:mulle näituseks ei meeldinud
sama suurus set võrreldes addario keeltega oli palju jäigem. maitse asi.
endal on hetkel La Bella keeled testiks peal. täitsa ok kraam

Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
j. ütles ju täitsa vastupidist.Frusciante wrote:Jep, D'addariod on jäigemad ja seepärast mulle meeldivadki Ernied, et need on sellised pehmemad vms. istuvad mulleJ. wrote:mulle näituseks ei meeldinud
sama suurus set võrreldes addario keeltega oli palju jäigem. maitse asi.
endal on hetkel La Bella keeled testiks peal. täitsa ok kraam
Minu elektoakustil olid ostes daddariod peal ja reklaam juures, et parim köla ongi aint nendega. Kuna olen reklaami suhtes mitte aint umbusklik, vaid suisa vaenulik, siis ei kasutand puhtast kangusest daddario keeli. Nüüd, kui olen igasugu keeli proovind, olen ringiga daddario juures tagasi - on pagan jah sellele kitarrile parimad.
-
Panin oma pillile ka Ernie Ball-i Super Slinkyd (009-042) ja need on ikka kõvasti pehmemad võrreldes teiste firmade sama jämeduste settidega. Alumised keeled hakkasid plärisema ning pidin kitarri reguleerima, et sellest lahti saada.
Peaks vist ka Regular Slinkysi proovima. Ehk toovad need Ernie balli tõelise potensiaali välja.
Peaks vist ka Regular Slinkysi proovima. Ehk toovad need Ernie balli tõelise potensiaali välja.