Lugu

Locked
erx89

Lugu

Post by erx89 »

Mõtlesin et lisan ka siis mõne oma tehtud loo oleks huvitatud tagasisidest :)
link
:)
erx89

Post by erx89 »

kas tõesti kellegil ei ole mingit arvamust loost ?
seldon

Post by seldon »

Mina ei nimetaks seda looks, vaid näiteks sissejuhatust loole vms, aga lahedalt kõlas. :)
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
wahur

Post by wahur »

weega hea fiilinguga asi oli see. Lindistamise koha pealt ja ajastuse meisterlikkuse koha pealt võiks hakata norima, aga ei hakka, meeldis. Saaks veel kerge trummi kah taha (jumala eest mitte elektrooniliseed) siis paneks lihtsalt reply peale ja kuulaks.

Note: kaua mängind oled, teeme bändi, akkame jazzi tegema :D
One dog barks at something, the rest bark at him.
kermss

Post by kermss »

Ei täitsa ilusa kõlaga pala
Walden Natura T550CE
erx89

Post by erx89 »

Lindistuse kohapealt nii palju et see paus seal sattus kuidagi ja raskendas teiste pealemängimist. See tundubki rohkem siuke üks osa loost jah ag amingit sobivat refi v birigei pole veel suutnud mõelda aga eks jõuab. Mänginud olen kuskil 2 aastat umbes ja jazzi vastu poleks midagi tõsiselt mõtled siis võta ühendust.
Wacez

Post by Wacez »

On tõesti selline, nagu sissejuhatus... ma oma peas kuulsin ära lausa, kuidas seal trummid sisse tulevad ja puha. Arendad edasi ehk veidi, ja pistad laulukese ka juurde? ;)
andyswi

Post by andyswi »

tähendab.. mõte on hea. aga midagi jääks kui puudu. ütleme, et kui seda võtta kui jazuna, siis ei saa selles midagi ette arvata, aga üks mõnus soolo kitarr oli puudu.. ja mulle tundus, et rütmikitarri oli liiga tugevalt.aga kuiarvestada, et soolokitarri polnud (noh, ok bass veits :D), siis sel juhul täitsa ok. aga natukene tühi on..
erx89

Post by erx89 »

Lähiajal proovin salvestada natukene pikemat ja vaheldusrikkama variandi sellest loost :) tekkis pisike idee ref. sinna vahele.
Locked