Selline mure siis, et ole mõningaid lugusi vahepeal valmis nokitsenud ja tahaksin õudsalt neid lindistada. ( mp3 diktofonist ja mobiili helisalvestusest on kõrini) Aga probleem on selles, et ma ei oska. Algatuseks sain teada seda, et tuleb osta mingi jublakas, niisiis alustasin asjaga.
* Ostsin selle ''jublaka''.
Nii, see läheb arvatavasti kidrajuhtme otsa, aga kuhu ma pean selle arvutis lükkama?
Ja ültse nagu täitsa võhik olen selles osas.
Soovitan alustuseks kasutada Audacityt, kuna tegemist suht lihtsa asjaga, muude programmide vöimalusterohkus vöib esialgu silme eest liiga kirjuks vötta. http://audacity.sourceforge.net/download/windows
Kui oled programmi installinud, proovi järgi, kas sa saad Mic In sisendi kaudu salvestada. Selleks pead sa programmis mixer toolbaril määrama samuti salvestuse microphone vöi mic (erinevate helikaartidega näitab erinevalt). Köigepealt muidugi peab kontrollima, kas arvuti Volume Controlis on salvestuse all microphone lubatud, kuna Audacity vötab andmed sisendite kohta sealt. Kui see on tehtud, vajuta punast nuppu ja hakka mängima.
Faded wrote:Pigem mikriauku (mic in), sest liinitaseme sisendi jaoks jääb kitarr liiga nõrgaks (kui pole just aktiivhelipead).
See vast pigem arvamus, kui fakt? Mul on 100% passiivid ja kui volum'i kidral põhja keeran, hakkab clippima... (ja seda muidugi siis line-in'i kasutades...)
Kõike paremat siit poolt maailmast!
Harley Benton MS11-BK; Nuendo3; Amplitube 2
line in võimendab vähem signaali. Üldiselt on line in mõeldudki selle jaoks et sa lased sealt signaali sisse ja saad sama suguse signaali ka väljundisse.
Mic - i auk on eelvõimendiga. Kui Clipib siis võiks korraliku helikaardi poole vaadata.
gitara wrote:Soovitan alustuseks kasutada Audacityt, kuna tegemist suht lihtsa asjaga, muude programmide vöimalusterohkus vöib esialgu silme eest liiga kirjuks vötta. http://audacity.sourceforge.net/download/windows
Kui oled programmi installinud, proovi järgi, kas sa saad Mic In sisendi kaudu salvestada. Selleks pead sa programmis mixer toolbaril määrama samuti salvestuse microphone vöi mic (erinevate helikaartidega näitab erinevalt). Köigepealt muidugi peab kontrollima, kas arvuti Volume Controlis on salvestuse all microphone lubatud, kuna Audacity vötab andmed sisendite kohta sealt. Kui see on tehtud, vajuta punast nuppu ja hakka mängima.
Suured tänud, see post aitas kõige enam vist
Sain tööle kõik ilusti, nuputasin kuidas pedaaliga ka saab vms ja täitsa tore on lindistada.
Tänud!
Ja sound peaks eelkõige olema hea ilma efektideta. Efekte lisad pärast, ja need peaks olema need, mis aitavad I-le punkti panna, mitte millele kogu sound üles ehitada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
kõigepealt vihjeks cab simulator kui otse arvutisse mängida.
lisaks sellele, jumala eest ärge lükage kitarri otse juhtmega arvutisse, mingi plokk kas või bypassiga vahele, muidu sööb kõrged (kui mitte amplituudi) ära.