Paar lugu.

Locked
Marvin

Paar lugu.

Post by Marvin »

Mõtlesin, et lisan ka kaks enda tehtud lugu, mis praegu küll sahtlipõhjast sõnu ootavad. Trantsport on vana, seal on mul soolo ka suht nii nagu ta on - esimeste improvisatsioonide aegne. Vihmapõletil on salmi osa nõme, ilmselt panen sinna midagi rohkem 80's metallilikumat. Soolo kõlab vb mõnele natuke tuttavalt 8)

Trantsport
Vihmapõleti

Andke karmi kriitikat.
Defender

Post by Defender »

Mulle see Vihmapõleti läks jubedalt peale :D
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.

Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

Defender wrote:Mulle see Vihmapõleti läks jubedalt peale :D
Sa pole ainus :D
Kõike paremat siit poolt maailmast!
Harley Benton MS11-BK; Nuendo3; Amplitube 2
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Trantsport - salmiosa on päris mõnus, ehkki veidi üksluine. Võib-olla on asi vokaali puudumises. Refrääni (või misiganes see kärinakoht seal on) üleminek on veidi järsk. Clean kitarr võiks äkki refräänis ka kõlama jääda, ja trummidega võiks mingi kerge crescendo teha, oleks see üleminek ehk veidi sujuvam. Soolole kuluks veidi reverbi ära, siis ta sulanduks ülejäänud looga paremini kokku.

Vihmapõleti - soolo oli tehniliselt hea, aga minu jaoks oli natuke liiga palju dissonantseid noote ("valesid noote" ei taha päris öelda, äkki oli see taotluslik). Trummid olid natuke igavad, võiks nt. taldrikuid rohkem vahetada - soolo ajal äkki ride bell, ja crashi ka natuke rohkem kasutada. Muidu salmi põhikäik oli päris hea.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Marvin

Post by Marvin »

Aitäh konstrueeriva ja motiveeriva kriitika eest :D

Drummidega on nii, et ma olen üsna kindel, et meie drummar neid asju päris nii ära ei mängi, mistõttu on jah nii nagu ta on (kasutasin ezdrummerit).

Sõnu on vaja, ja mina paraku ei mõista väga neid kirjutada. :( Peaks tegelikult proovima, siis saan alles õelda, kas oskan, või mitte.
Locked