Kas keegi on kuulnud või teab kas netis liigub mingi Emo laul. Selline suht rokk ja mm halvustav ka natukene
Aga sõnad mingid sellised
Olen emo
olen väike värdjas emo
Siim on emo, martin on emo jne.
ja siis kordub jälle.
Mingi suht väike aga tabav sõnum
Laup oli seda lugu kuulda Sadamateatris kus ise ka kohal viibisin aga ei tea bändist midagi, isegi mitte nime.
Kui keegi teab kust saada siis. Ma paneks meeleldi selle oma winampi playlisti tiirlema
Bändi nimi on St. Rock, jah. Nimetatud lugu on tegelikult nn. "vahepala" ja lindistada me seda väga ei kavatse; ma kahtlen, kas me seda üldse enam mängimegi.
Aga näis Rahva tungival nõudmisel... võib-olla
Lugupidamisega,
Hellraiser, ansambli St. Rock trummar.
Aa no pmtst lindistage see kindlalt, it roxx!
Kuigi Laupäeval tuli mingi vennike mölisema eks tegijad teavad kes see oli.
Kuigi ise pole eriti roki austaja siis vokaal suht omab!
Pole nagu Analogil, sõnadest aru ei saa, ja pillid mängivad üle.
Mulle meeldivad teie bändi ideaalid:
St. Rock on 2006. a. detsembrikuus sündinud vanakooli hard-rock/glam/heavy metal/vms. stiili bänd. Meie eesmärgiks on tuua tänaseks suhteliselt unustatud 70-80'ndate stiilis hard-rock ja glam-muusika uuesti inimesteni ning seda moel, nagu seda tehti vanasti - võimsa lavashow, raju muusika ning publikusõbralikkusega; muuta kontsert inimestele meeldejäävaks elamuseks ning põimida noori rokihuvilisi vanemasse muusikasse.
Kui kunagi ise bändi tegema hakkan, tahaks just midagi sellist teha.
rock on
Ouija2 wrote:Meie eesmärgiks on tuua tänaseks suhteliselt unustatud 70-80'ndate stiilis hard-rock ja glam-muusika uuesti inimesteni ning seda moel, nagu seda tehti vanasti - võimsa lavashow, raju muusika ning publikusõbralikkusega;
Platvormkingad, pikad tupeeritud soengud ja pitsid-satsid ka muidugi;)
Meie eesmärgiks on tuua tänaseks suhteliselt unustatud 70-80'ndate stiilis hard-rock ja glam-muusika uuesti inimesteni ning seda moel, nagu seda tehti vanasti - võimsa lavashow, raju muusika ning publikusõbralikkusega;
Sorri, aga mulle ei meenuta vähemalt see lugu kuskilt otsast 70-80'ndate hard rock'i. Pigem 21. sajandi punki
donkey wrote:Sorri, aga mulle ei meenuta vähemalt see lugu kuskilt otsast 70-80'ndate hard rock'i. Pigem 21. sajandi punki
Kas sa otsustad selle emoloo põhjal või oled meid live'is näinud?
See emolugu on nalja pärast tehtud, ta ei olegi see stiil, mida me muidu teeme. Kui ka meie ülejäänud muuika sulle punki meenutab, siis... ei orienteeru sa ilmselt sellises muusikastiilis hästi.
Kui kedagi huvitab, siis 17.03. on Tartu rokiklubis Rock & Roll St. Rocki live, tulge kaege ära, kas me oleme siis punk või mitte.
Ei, ma ütlesin, et see lugu meenutab punki. Kahjuks ei ole teid tõesti laivis näinud ja rohkem lugusid pole kuulnud ka, aga kui teised lood on tõesti sellist stiili, siis on mul selle üle ainult hea meel:)
Kas muidu teisi lugusid on võimalik kuskilt internetist ka saad vms? Ise küll ei suutnud leida.
Ja mis puutub orienteerumisse, siis ma olen ise paadunud oldschool hard rocki fänn niiet..
Üldiselt on mul tõesti hea meel, et keegi tänapäeval sellist muusikat teeb. Aga jah, nagu ma ütlesin, siis eelnev arvamus käis tõesti ainult selle emoloo kohta. Vot
Kuripaha wrote:Lugusid kahjuks veel lindistatud ei ole jah...
varsti varsti
Aga jah nagu Martin ütles tule 17ndal märtsil meid tartusse Rocki klubisse vaatama