Plaan vahetada võim hea helikaardi vastu

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
triipriit

Plaan vahetada võim hea helikaardi vastu

Post by triipriit »

Täna läbi oma Laney LX20D võimu mängides tekkis tunne, et see sound, mida ta teeb ei ole üldse niiväga hea. Õigupoolest pole ta mulle algusest peale eriti meeldinud.

Siis küpses peas plaan, et miks mitte kuni normaalse võimendi ostuni müüa Laneykene maha, osta kõva helikaart arvutile ning kasutada ainult Guitar Rigi & teiste abimeeste oskust normaalsemat kidrasoundi teha.

Helikaart oleks vb näiteks http://creative.com/products/product.as ... 4066&nav=0
(ASIO 2.0 tugi loomulikult)

See plaan tundub üsna riskantne.

On keegi siit sellist pulli teinud? Et ostnud mingi kõvema helikaardi jne. On ka täiesti krabinatevaba heli saadud?

Tahaks arvamusi ja kommentaare.. Ma ei tea kas julgen sellise ideega päevavalgele tulla finantseerivate isikute poole :D
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Täitsa mõeldav. Mul oli mingi aeg Creative SB Audigy2 ZS (sülearvutitele mõeldud helikaart), ja koos Guitar Rig 2-ga sai täitsa hea heli. Pudelikaelaks osutus tegelikult kitarr ise. Lindistada on ka väga mugav - kuna kitarrisignaal on juba digikujul, saab seda arvutis igale poole saata, kuhu vaja - lindistusprogrammi, läbi VST pluginate jne. Kui kõlarid on korralikud, on selline lahendus ka harjutamiseks väga käepärane lahendus. Iseasi muidugi, kui kaua sa kannatad helendava ekraani ees istuda.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
triipriit

Post by triipriit »

Faded wrote:Iseasi muidugi, kui kaua sa kannatad helendava ekraani ees istuda.
Isegi liiga kaua :D

Kõlarid on mul Creative odavad 2.1 P380. Mitte just Audiofiilide unistuste kõlarid, aga kõva edasiminek 100-kroonistelt junnidelt kindlasti.
Image
triipriit

Post by triipriit »

Keegi oskaks soovitada konkreetseid helikaarte oma kogemuste põhjal?

Tavaarvuti, 1500-2000 .-
Image
Locked