soovitage võimu
Oman ise seda Rocktron rt80 ja võib öelda, et selle raha eest, mis ma tast maksin on võimu küll. Mahub sinu hinnaklassi ära. Mina mängin vanakoolipunki, aga eriti hea tundub see asi metali jaoks. Ainuke, mis võiks olla, et clean ja drive kanalitel oleks eraldi tämbrid. Aga cleani ma kasutan õige vähe ja kannatab ära. Võimudrive on piisavalt ok, nii et ma eraldi plokki ei ole viitsind aretada. Kanalivahetuseks on mul marshalli pedaal. Keskpärased trummid ja Hartke kickback bassikombo röögib julmalt üle, kui just väga kurjaks metaliks pole sound keeratud. Proovis on mul kella 2 peale keeratud volüüm. Kui kella 3 peale läheb juba, siis hakkab bassimees vigisema. Muideks Tartus Muusa poes Anne tänaval on üks kasutatud rt80 väljas. Tõsi küll, hinda ma ei tea.
sa tikut6mme ise ei oska googlet kasutada, et koguaeg hindasi kysid iga asja kohta ja nyyd isegi kodulehte?
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=Roc ... haku&meta= mis leht köige esimene on seal?
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=Roc ... haku&meta= mis leht köige esimene on seal?
Last edited by Kert on 07 Feb 2007, 15:27, edited 1 time in total.
- Terminaator
Ei hakka uut teemat tegema.
Oleks vaja mingit väikest bassicombot. kodus harjutamiseks. Hind võiks olla suhteliselt väike, kuna bassi peale läheb 5000 muu pudi padi veel tuhat ja raha mul nii laialt käes ei ole, et nüüd veel mingi 3000 võimu peale panna.
Kas on peale Hartke veel firmasid, mis toodavad taskukohaseid combosid, mida peaks poes proovima?
Oleks vaja mingit väikest bassicombot. kodus harjutamiseks. Hind võiks olla suhteliselt väike, kuna bassi peale läheb 5000 muu pudi padi veel tuhat ja raha mul nii laialt käes ei ole, et nüüd veel mingi 3000 võimu peale panna.
Kas on peale Hartke veel firmasid, mis toodavad taskukohaseid combosid, mida peaks poes proovima?
ega ma neid kõiki ära ei osta ju, ma lihtsalt uurin milline oleks kõige parem ja siis ostan äraTerminaator wrote:Ma tahaks teada mida kõike sa kokku ei osta?tikut6mme wrote:laney TF 200 Fusion
mis arvate?
kuradi hea võim minuarust!
poollamp
ilmselt ostan selle!
ei taha mingit mõtetut jama osta.
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
laney TF 200 Fusion
selle võimu kohta olen kuulnud nii head kui halba, mida te sellest arvate?
1 tüüp ütles, et lamp läheb pidevalt läbi ja saound on jube.
helinäidete järgi mulle see küll meeldib!
sorry et koguaeg pärin ja sorry, et ma doubleposte teen, aga selleks et upitada!
selle võimu kohta olen kuulnud nii head kui halba, mida te sellest arvate?
1 tüüp ütles, et lamp läheb pidevalt läbi ja saound on jube.
helinäidete järgi mulle see küll meeldib!
sorry et koguaeg pärin ja sorry, et ma doubleposte teen, aga selleks et upitada!
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50