Aria

Erinevate firmade pillid
Locked
roosakummik

Aria

Post by roosakummik »

Aria kitarrid, kas kellelgi on kogemusi? on kokku puutunud? kas eestis myyakse?
fleik

Post by fleik »

Hetkel kasutada lisaks oma põhikitarrile ka kursaõe akustiline Aria AW-70. Olnud Norras muusikakooli pill. Keeli madalamaks lastud. Seetõttu lihtne mängida. Barre akordide jaoks väga palju jõudu kulutama ei pea kuid samas keeled plärisevad vastu esimest fretti. 2 kuud oli põhiline õppepill mul. Kõla on veidi terav ja natukene nõrk minu kõrva jaoks, võrreldunud mu nüüdse põhipilliga, kuid õppimiseks sobib päris hästi. Eestis neid müügil kohanud ei ole kuid võimaluse korral jätaks selle pilli endale, kuid mingi hetk peab tagasi andma :)
kolp

Post by kolp »

isiklikke kogemusi pole, kuid aria paulidega mängivad nii mõnedki eesti muusikud nt. sõpruse pst kitarrist ja mõned veel. aria teeb väga häid pauli ja sg koopiaid. ka olen kohanud igatsugu muid mudeleid aria nimega
skateweb

Post by skateweb »

Ei tahtnud uut aria teemat teha. Aga Kuna lõpetas aria les paiul koopiate tegemise.? Vaja enamvähem pilli vanust teada saada. Ainult seeria nr on ja mitte mingit mudeli tähist. :Ja seerina numbris kaks järjestiku numbrit mis on loogilised on 76 ja 91. :D 91 tudub liiga uus :D ja 7u6 liiga vana:D
fleik

Post by fleik »

saad sa äkki mingi pildi ja/või kogu seerinri. panna siia?
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Faded
Moderaator

Post by Faded »

It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked