Ahjaa ja see lõpukäik muidugi oma 2 trackiga, mis meeldib vist ainult mulle

Kui sul on mõni kindel probleemsituatsioon, siis too välja - saaks asja lahendatud. Pole ju midagi siin vastu võetud vastu mängijate tahtmist - kui keegi on oma sooviga vähemusse jäänud, on teine asi. Kui keegi "väljastpoolt" teeb mingi hea ettepaneku, mida ka "tegijad" kiidavad, siis milles küsimus?Teistel ei tohiks sellega asja olla, muidu juhtub jälle nii, et reegleid kehtestavad ja lugusid valivad isikud, kes ise mängida ei kavatsegi.
Muusikaline tervik küll aga me ju hindame ikkagi soolosid, see mis taustalt tuleb on ju ette antud ja kellegi teise poolt mängitud, miks ma peaksin hindamisel sellele keskenduma.Kirveraidur wrote:Kõik kokku on ju siiski muusikaline tervik. Kui lisandeid mitte tähele panna ja keskenduda vaid soolole, võiks ju põhimõtteliselt anda ette vaid taktimõõdu ja helistiku ning andku kõik ludistamisrõõmus minna.
Mina pole seda teemat algatand, seega pole minu mure, pakkusin aint ühe vöimaliku lahenduse välja. Kuidas löppkokkuvöttes otsustatakse ei huvita mind pörmugi, ütlesin ju, et mind need lisandid ei seganud.Kirveraidur wrote:Kui sul on mõni kindel probleemsituatsioon, siis too välja - saaks asja lahendatud.
Jah, seal on näiteks teine kitarr, mis seda mängib. Vast ei ole kontserdil nii, et keset lugu on järsku ainult trumm ja bass taga ning kõik peab steriilselt puhas olema, et kuulajad saaksid pühenduda soolole?Kert wrote:kuskil kontserdil kah ei mängi ju mitut tracki yhe pilliga
no kui on kitarrisoolo siis seda mängib ainult yks kitarr. teine kitarr vöib seal olla kyll aga ta mängib siis tausta ja ei ole nii esile toodud.Kirveraidur wrote:Jah, seal on näiteks teine kitarr, mis seda mängib. Vast ei ole kontserdil nii, et keset lugu on järsku ainult trumm ja bass taga ning kõik peab steriilselt puhas olema, et kuulajad saaksid pühenduda soolole?