Sama mõttega et keegi hakkas siin vinuga mollidega
muidu kõik õige Kuigi ise mängin õigesti ja seal oli lihtsalt valesti kirjas
Täiesti möttetu jutt.
Kui valesti kirjas, siis paranda oma esimeses postituses laulusönade peal ära. On kaks vöimalust - märgi kvindid vöi siis täisakordid nagu siin juba korduvalt soovitatud on. Praegu igatahes on valed ja siin pole midagi kobiseda.
mty wrote:paistab et andre ei teagi mis kivintakord tähendab
Ma käisin 7 aastat musa koolis ka vist
Kolmkõla ehk kvintakord on kolmest helist koosnev akord. Põhikujul esineva kolmkõla helide nimed on eem alt üles lugedes .. :Dpriim, terts ja kvint. Mažoorse kolmkõla priimi ja tertsi vaheline intervall on suur terts,minoorse kolmkõla priimi ja tertsi vaheline intervall on väike terts.Mažoorsed ja minoorsed kolmkõlad on konsfneerivad kooskõlad e. Vähendatud kolmkõlal on kõigi helide vahel väikesed tertsid; suurendatud kolmkõlal on kõigi helide vahel suured tertsd. Neid käsitetakse disoneerivate kooskõladena mis harmoonilistes järgnevustes nõuavad lahendamist. Kolmkõlad võivad esineda põhikujul ja kahes pöördes,sekstakordina ehk alumine heli on terts või kvartsekstakordina ning alumine heli on kvint)või mai tea kuidas on? lalalal Do Mi Sol
Andre wrote:Kolmkõla ehk kvintakord on kolmest helist koosnev akord.
Kvintakord koosneb, nagu nimigi ütleb, priimist ja kvindist (mõnikord lisatakse ka ülemine oktaav). Seega oma olemuselt on nad kakskõlad. Kuna neil puudub kolmas aste (terts), ei ole nad loomult mažoorsed ega minoorsed.
Andre, sul pole vaja enda teadmisi demonstreerida või ennast tõestada siin. Lihtsalt saa aru, et sul on valed akordid seal, ja paranda nad ära. Seda enam, kui oled seitse aastat muusikakoolis käinud, võiksid aru saada, milles probleem on.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Ei no ma tean ju mis viga on .. Lihtsalt MINA KIRJUTASIN VALESTI ONJU. AGA ISE MA MÄNGIN ÕIGESTI. Kirjavigu ei tohiks ka teha. see ikka jõuab pähe teile ju ?