Soolofest 2007 Jaanuar
no ega's midagi.....ajast üle(igas mõttes), aga ma mongol ei oska miskit peale hakata sellega enam:D
kui taust valiti siis vist seksisin peale midagi....ja no eks me vaata kui kõva peapesu saan.....(möödabendimisest pole mõtet rääkida...
)
http://www.zone.ee/faasan/mittejustv%e4ga_Funky.mp3
kui taust valiti siis vist seksisin peale midagi....ja no eks me vaata kui kõva peapesu saan.....(möödabendimisest pole mõtet rääkida...

http://www.zone.ee/faasan/mittejustv%e4ga_Funky.mp3
http://www.zone.ee/soolo/
see on link, ma ei editinud eelmist, kuna tahtisn et teema üles läheb
ps! fail tuleb üli kaua lahti, kuna see on nii suur!
nimelt on see mul waw
see on link, ma ei editinud eelmist, kuna tahtisn et teema üles läheb

ps! fail tuleb üli kaua lahti, kuna see on nii suur!

nimelt on see mul waw

Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
Teen siis otsa lahti:
Tilx - paar huvitavat kohta oli, saund ei meeldinud.
Triipriit - üleminekud olid mõnusad ja samuti see lõpp. ka saundi üle ei nurise.
Ritso - saund tiba üle pingutatud. esitusel polnud viga, aga veidi igavaks muutus lõpupoole. wah meeldis:)
Kadriii - huvitav lähenemine. algeline aga samas teema olemas
Gitara - ootasin enamat. oskad paremini ja meloodilisemalt. samas meeldis see g-mazoor pentatoonika, mida teised ei kasutanud(k.a. mina ise)
Tikutõmme - vale taust, üle aja kõvasti ja ega meelde ka ei jäänud eriti midagi. oleks sa kümme sekundit mänginud, oleks sama välja teinud.
Triipriit - 7p
Ritso - 5p
Kadriii - 3p
Tilx - 2p
Gitara - 1p
Triipriit - üleminekud olid mõnusad ja samuti see lõpp. ka saundi üle ei nurise.
Ritso - saund tiba üle pingutatud. esitusel polnud viga, aga veidi igavaks muutus lõpupoole. wah meeldis:)
Gitara - ootasin enamat. oskad paremini ja meloodilisemalt. samas meeldis see g-mazoor pentatoonika, mida teised ei kasutanud(k.a. mina ise)
Tikutõmme - vale taust, üle aja kõvasti ja ega meelde ka ei jäänud eriti midagi. oleks sa kümme sekundit mänginud, oleks sama välja teinud.
Triipriit - 7p
Ritso - 5p
Kadriii - 3p
Tilx - 2p
Gitara - 1p
mnjaa, seda küll, aga see ikkagi mu esimene soolo...kolp wrote:Teen siis otsa lahti:
Triipriit - 7p
Ritso - 5p
Kadriii - 3p
Tilx - 2p
Gitara - 1p
teised on neid siin ennemgi teinud, ma arvan

ma olen ainult pool aastat üldse kidraga tegelenud ka niiet...
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50