Vaja abi: Pingutid logisevad

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
mõmm

Vaja abi: Pingutid logisevad

Post by mõmm »

Mida peale hakata elektrikitarriga, millel pingutid logisevad? Kogu pingutuskruvi kaadervärk logiseb kitarripea küljes.
Henri

Post by Henri »

keera kruvi välja ja pane tikk tihendiks, kui ma oma esimese elektrika sain, siis ka pingutite sees mingi põrin käis, viisin poodi tagasi, parandati kuidagi ära
Morgoth

Post by Morgoth »

Mul oli kunagi ka selline värk. Võtsin näpitsad ja keerasin selle kuuekandilise jubina pinguti küljes kinni.
mõmm

Post by mõmm »

eks see oli kah mul esimene mõte, et keeraks seda mutrit, aga selle keeramisel ei paistnud erilist tulemust olevat. Eks nuputan siis midagi sellega välja...vb on mingi nipp selle keeramisel :lol:

edit: Võrdlesin logisevaid pinguteid korralikega ning tuli välja, et neil mis logisevad, on 1 osa lahti murdunud. See mutter, kuhu pinguti pea sisse keeratakse, on ülejäänud osa küljest lahti murdunud.

edit2: Proovime superliimiga ja palume jumalat, et see hammasrattaid kinni ei liimi.

edit3: Kui palju pingutid maksavad?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kuuesed komplektid võivad olla 500-600 kroonist kuni pealt tuhandeni, sõltuvalt tootjast. Üksiku pinguti võib ka 100-150 krooniga kätte saada.

Firmadest soovitaks vaadata Schalleri, Groveri või Klusoni toodete poole.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
served

Post by served »

mõmm wrote:eks see oli kah mul esimene mõte, et keeraks seda mutrit, aga selle keeramisel ei paistnud erilist tulemust olevat. Eks nuputan siis midagi sellega välja...vb on mingi nipp selle keeramisel :lol:

edit: Võrdlesin logisevaid pinguteid korralikega ning tuli välja, et neil mis logisevad, on 1 osa lahti murdunud. See mutter, kuhu pinguti pea sisse keeratakse, on ülejäänud osa küljest lahti murdunud.

edit2: Proovime superliimiga ja palume jumalat, et see hammasrattaid kinni ei liimi.

edit3: Kui palju pingutid maksavad?

Seda asjadekulgu on naljakas lugeda :lol:
Vabandan.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
mõmm

Post by mõmm »

eks ma üritasingi seda nati naljakalt kirja panna aga nii see oli :lol:
rnx

Post by rnx »

Faded wrote: Firmadest soovitaks vaadata Schalleri, Groveri või Klusoni toodete poole.
Klusonit, kui sellist enam ammu ei eksisteeri. WD Music ostis kaubamärgi ning vorbib Koreas teha suhteliselt odavat ning mitte just kõige kvaliteetsemat kraami. Neid eriti ei kipu liikuma ka veel.

Endal hinna-kvaliteedi suhtelt kõige positiivsemad kogemused Groveritega, need peaks heal juhul umbes 400-450 eegu eest komplekt kätte saama, Eestis küsitav neljakohaline hind on natuke kahtlane. Vaata StewMaci kataloogi, seal on pinguteid päris hea valik.
Pillikola:

Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Faded
Moderaator

Post by Faded »

rnx wrote:Klusonit, kui sellist enam ammu ei eksisteeri. WD Music ostis kaubamärgi ning vorbib Koreas teha suhteliselt odavat ning mitte just kõige kvaliteetsemat kraami. Neid eriti ei kipu liikuma ka veel.
Seda ma ei teadnudki. Tänan info eest.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Velkus

Post by Velkus »

Kas pinguteid on naq igalt poolt võimalik üksikult osta,tean et mõned poed neid nii ei müü.
Locked