Et puhastasin oma kitarrikaela viinaga ja kael läks kuidagi heledamaks, et kas kitarril oli liiga õhuke lakikiht(või õlikiht, ma ei tea, kas kitarrikaela lakitakse või õlitatakse?) ja ma hõõrusin selle maha?
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
Goldec wrote:Aga lase mõne õliga üle? Oletan, et sul on rosewood sõrmlaud. Sellele on eraldi õlisid mis ta ilusa ja tumeda hoiavad.
tegelikult tuleks enne kindlaks teha mis seal kaela peal enne on olnud. Kui lakk, siis jääb see ölitatud laik veel rohkem näha sealt. Ja ölitatud puud on pärast ikka väga raske uuesti lakkima hakata!
kui on lakk, siis tuleks terve kael liivapaberiga yle käia et igaltpoolt laki maha saaks ja siis uuesti lakkida vöi ölitada. yksköik kumba.
Aga kui on ölitatud, siis lihtsalt uut öli peale ja..
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
no enne uute keelte pealepanemist puhastasin ka oma sõrmlauda. Polnud hetkel midagi muud võtta ja võtsin niiske lapi ja veidike Fairyt.Pärast tegin veel niiske lapiga üle ja selline sitakiht tuli maha, et anna olla Aga mingite lahustitega,alkoholiga ma küll ei soovitaks väga puhastada. Ikka sepets. vahenditega, või siis puhta veega.
Uurisin natuke roosipuust sõrmlaua kohta ja sain teada, et neid ei lakitagi, niiet erilist kahju nagu ei saanud. Nüüd pean ainult õlitama ja asi korras.
A on kitarri jaoks ka mingi spets õli?
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
sa mötled nagu tava kasutuseks? et aegajalt ölitad sörmlauda kui puhastad seda? Muusika poodides myyakse mingisugust sidruniöli. ma olen ise sellega teind.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube