saab soodsamalt ja ikka hea pill tuleb

Mõeldes sellele, et kui pill tahab vähemasti rahuldava pilli staatust tunda, siis töö peaks olema millimeetritäpsune. Ja seda ma kohe kindlasti kergeks ettevõtmiseks nimetada ei suudaks...christiansaarne13 wrote:kle need ple need raske kaela ja kere ühendamine.
Äkki tõi lihtsalt kere kuju kohta näite? Mul on endal ka mõte olnud, et kunagi tuleb endal ka asi ära proovida.Faded wrote:Sokk: see on ju archtop ehk kumera kaanega pill. Kui sa kogu kere plaanid ise teha, siis oleks ehk lihtsam alustada tüüpilise flat-top kerega.
Mõtelsin jah et stiil võik v'hegi toda pilli meenutada milel pildi saatasin aga jah kumerusi ma vaevalt nii vara teha oskaksin.Faded wrote:Sokk: see on ju archtop ehk kumera kaanega pill. Kui sa kogu kere plaanid ise teha, siis oleks ehk lihtsam alustada tüüpilise flat-top kerega.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Kõige lihtsam on vast liimida kere kokku kahest-kolmest tükist. Niimoodi on sul kergem korralikku puitu leida (ei pea terve kitarri kere jagu puitu ühes tükis olema), ja lihtsam on ka elektroonika jaoks õõnsused uuristada.Sokk wrote:Kas keegi võik selgitada midagi nendest kidra bodyde valmistamisest tean et üks variant on lihtsalt ühest tükist meisterdada mis pidi väga raske olema,siis migni kahes tükisist ja kas üldsielt minegeid variante veel on ja milline neist suht kergeim on?