Vintage Vs6 (SG Copy)

Erinevate firmade pillid
d4v3

Vintage Vs6 (SG Copy)

Post by d4v3 »

Et tahaks teada teie arvamust pillist.Tekkis mõte osta endale see ja vahetada mingi aeg siis helipead ka välja, et saada selline korralikum pill.Kuju ja suuruse poolest meeldib mulle väga.Materjalid tunduvad ka head ning netist loetud arvustused on olnud ka positiivsed.

Infot pilli kohta saab - http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Ilus ja kena pill. Soovitaks osta küll ja Vintage kohta halbu sõnu ei ole.

Ise armusin ära valgesse V6 ICON kidrasse mis seal oli ...aww...
triipriit

Re: Vintage Vs6 (SG Copy)

Post by triipriit »

Puidu kohta ei pruugi uskuda, et mahagon. Mul endal Vintage V100 ja sellel kah mahagon kirjas, aga pillimeister ütles hoopis, et lepp, ja kiitis veel takka, et lepp ongi tegelikult palju parem :o
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
d4v3

Post by d4v3 »

triipriit wrote:Puidu kohta ei pruugi uskuda, et mahagon. Mul endal Vintage V100 ja sellel kah mahagon kirjas, aga pillimeister ütles hoopis, et lepp, ja kiitis veel takka, et lepp ongi tegelikult palju parem :o
Vintage V100'l peaks olema üldse nii, et on Mahagonist ja lepast kokku liimitud.Esimene külg peaks olema lepakiht ja selle all siis mahagon, et saada konkreetsemat soundi.
svennus

Post by svennus »

On keegi praegu ostnud ka sellise, oskaks midagi rohkem öelda? Ise plaanin sellise pilli ostu reedel.
Ouija2

Post by Ouija2 »

d4v3 wrote:
triipriit wrote:Puidu kohta ei pruugi uskuda, et mahagon. Mul endal Vintage V100 ja sellel kah mahagon kirjas, aga pillimeister ütles hoopis, et lepp, ja kiitis veel takka, et lepp ongi tegelikult palju parem :o
Vintage V100'l peaks olema üldse nii, et on Mahagonist ja lepast kokku liimitud.Esimene külg peaks olema lepakiht ja selle all siis mahagon, et saada konkreetsemat soundi.
Minu Vintage Les Pauli kohta ütles Helmut Hark, et see on esimene Vintage'i kitarr, mida ta on üldse täismahagonist kerega näinud. Et tavaliselt pidavatki mingi lepp olema.
triipriit

Post by triipriit »

Ouija2 wrote: Minu Vintage Les Pauli kohta ütles Helmut Hark, et see on esimene Vintage'i kitarr, mida ta on üldse täismahagonist kerega näinud. Et tavaliselt pidavatki mingi lepp olema.
No siis ongi juhuse asi, mis pilli otsa satud, sest see "minu pillimeister" oli kah just Helmut Hark. Tehases tehakse siis sellest puust mida parajasti on :P
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
uim

Post by uim »

ma olen ka nüüd juba mõni aeg vintage V100 mänginud,midagi halba pole selle kohta öelda.
Vintage V100GT -> Boss ME-20 -> Roland Microcube
Yamaha FX370C
Hohner Special 20 Harmonica
Alen

Post by Alen »

Hinna/kvaliteedi suhe on unikaalne.
madis

Post by madis »

mulle ei meeldi vintage juures see, et nad paistavad ainult kopeerivat' :/
Enno

Post by Enno »

Nad siiski on tegelenud mingit sorti mõttetööga ka, kui vaadata selle advance seeria poole, See p90 suuruste topelthelipeadega strat oli päris huvitav asi. Samuti see väike väike lisa äralõige tele ja les pauli mudelitel on päris nutikas(telel mulle meeldis visuaalselt rohkem, isegi pärsi kasulik oli ka)
liivainimene

Post by liivainimene »

Need lisa-äralõiked on jube pilastamine minu meelest.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mulle need ka väga ei meeldi, rikuvad välimuse ära.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
leibleib

Post by leibleib »

les paulil eriti
Enno

Post by Enno »

leibleib wrote:les paulil eriti
Nõustun, et les paul näeb veidi nõme välja, aga telecasterile IMO suht sobis.
Locked