Kuna väike kehaline vigastus vähendab mu liikumisulatust dramaatiliselt mõtlesin et võiks midagi asjalikku teha (siia hulka ei kuulu googeldamine, eriti). et kuna kitarri saab ikka veel mängida ja ise pole selliste asjadega viitsinud tegeleda. siis tahakski hetkel teada milliseid programme oskate soovitada muusika loomiseks. ehk suudaks kokku panna eelnevalt salvestatud kidrajuppe, võibolla sämplida drumme. lisada efekte, väheke editeerida, ja noo üldse nii et salvestad ühe kidrakäigu ja peale tööd tuleb päris muhe lugu välja. on kellegil kogemusi?
Mackie Tracktion. Ja trummide sämplimiseks näiteks Toontrack EZDrummer. Või kui tahad kõik trummirütmid ise kokku panna, siis Reasonis on trummi-sequencer ka olemas. hydrogen on veel üks hea pisike trummisämpler.
Veel üks variant oleks Cakewalk Sonar, kus on trummide jaoks Session Drummer nimeline plugin.
Ise kasutan ja soovitan Tracktionit ja EZDrummerit.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Kõik sisendid (audio või MIDI), mida Tracktion näeb, peaksid olema vasakus ääres (sellised valged nooljad kastid). Sealt valid vajaliku kasti (ilmselt "Line In" või midagi sarnast) ja vead selle tracki juurde, kuhu sa kitarri lindistada tahad. Kastist peaks tulema nool tracki nime juurde. Lindistamiseks peab vähemalt ühele trackile niimoodi sisend valitud olema (võid ka mitmele trackile korraga lindistada, või mitmest sisendist samale trackile).
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Tracktion on peal, aga heli jõuab kohale viivitusega. Kunagi oli sellest kuskil teemas juttu, aga mis aitaks? Helikaart on läpaka standardile vastav juust, samas operatiivmälu on 760. Nuu targad, aidake hädalist.
GigAHerZ wrote:kamoon, kuhu jääb Nuendo? See nagu see kõige "kõigem"... Igastahes soovitan seda ja VÄGA soojalt...
Olen kah proovinud, jättis väääga võimsa mulje, kuid mu arvuti ei vea seda välja, kusjuures 2500+, 1GB RAM, ASIO toega int. helikaart.
Nõuab ikka kõvasti.