Millist kitarri?
-
Millist kitarri?
milline kitarr oleks õige osta kui rahapappi oleks 6-8 tuhat?
äkki keegi soovitaks midagi!?

- Terminaator
Re: Millist kitarri?
Floyd Rosega Ibanezaardamp0iss wrote:milline kitarr oleks õige osta kui rahapappi oleks 6-8 tuhat?äkki keegi soovitaks midagi!?

Originaal Floyd Rose maksab ise u. 4KTerminaator wrote:Floyd Rosega Ibanezaardamp0iss wrote:milline kitarr oleks õige osta kui rahapappi oleks 6-8 tuhat?äkki keegi soovitaks midagi!?

Kõige lollim asi siin ilmas on osta odav litsenseeritud FR-ga pill. Eriti kui oled algaja. Enamus oma ajast üritad pilli häälde saada ja mängimisest ei tule midagi välja.

- Terminaator
Ei tea mul ma sain oma ibanezi korda ja nüüd pole häälest ära ta enam läinudMarvin wrote:Originaal Floyd Rose maksab ise u. 4KTerminaator wrote:Floyd Rosega Ibanezaardamp0iss wrote:milline kitarr oleks õige osta kui rahapappi oleks 6-8 tuhat?äkki keegi soovitaks midagi!?
![]()
Kõige lollim asi siin ilmas on osta odav litsenseeritud FR-ga pill. Eriti kui oled algaja. Enamus oma ajast üritad pilli häälde saada ja mängimisest ei tule midagi välja.

-
ma olen vaadanud epiphone't ja ibanezi olen ka uurinud. kindlat stiili pole, mängin segamini. ja elektrikitarri ikka!
õnnelik sinaTerminaator wrote: Ei tea mul ma sain oma ibanezi korda ja nüüd pole häälest ära ta enam läinud