Mul oleks vaja teha üks lugu. Sõnad on mul kirjutatud aga nende mängimiseks kitarri peal on mul raskusi. Põhimõteliselt peaks see olema armatus lugu. Nii et siis vist duuridega. Kui keegi oleks nõus aitama mind selle loo tegemisega siis oleksin väga tänulik. Piisab sellest, et aitaks keegi mul neid õigeid akorde või duure leida mängimiseks.
kui keegi on nõus ja teab seda asja paremini, siis võib mulle kirjutada taavi.siilbek.003@mail.ee
Ette tänades
Taavi siilbek
hei.
Re: hei.
Kui on armastuslaul (liitsõna), siis ei pea seda duuridega mängima. Ümise endale viisi, otsi kitarril noodid ja lindista. Siis saab sõnu ka mõelda. Praegu on täiesti võimatu midagi kokku kirjutada kui viisi ei teavietcong wrote:Mul oleks vaja teha üks lugu. Sõnad on mul kirjutatud aga nende mängimiseks kitarri peal on mul raskusi. Põhimõteliselt peaks see olema armatus lugu. Nii et siis vist duuridega. Kui keegi oleks nõus aitama mind selle loo tegemisega siis oleksin väga tänulik. Piisab sellest, et aitaks keegi mul neid õigeid akorde või duure leida mängimiseks.
kui keegi on nõus ja teab seda asja paremini, siis võib mulle kirjutada taavi.siilbek.003@mail.ee
Ette tänades
Taavi siilbek
EDIIT. lugesin värgist mööda. Sõnad on siis olemas:) Aga kirjuta nad siia. Vähemalt üks salm ja siis proovi se lindistus ka saada. Siis saaks duure mõtlema hakata:)
Last edited by Laur. on 22 Dec 2006, 13:44, edited 1 time in total.
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
hufuufer ät gmail punkt com