kolp - Sound on kehvavõitu. Ma ei tea, mida sa kasutad, aga alguses meenutas see sound mingi puhkpilli soundi, mitte aga kitarri.

Ja pean triipriiduga nõustama, need kiiremad nö shredimis kohad on kas üritatud liiga kiiresti mängida või sul on rütmitajuga mingid probleemid. Muidu mõned riffid olid päris head.
GigAHerZ - Sound parem, kui kolp'il (või kolbal).Võibolla natuke liiga kile. Ja see "põhikoht" vms oli tõesti väga huvitavalt. Üldiselt, suhteliselt puhtalt mängitud, niipalju kui mina olen kuulanud, siis ma eriti (või siis üldsegi mitte) vigu ei märganud. Miinuseks oli võibolla see, et kuidagi ühtlaselt mängitud.. nagu, et kui mängisid kiiremini, siis mängisid koguaeg ühepikkuste nootitega jne.. ei olnud sellist rütmilist huvitavat poolt vms. Muidu päris hea!
triipriit - Midagi teistsugust. Tänu sellele ka palju huvitavamad, kui teised. Just see mingi akordi "täristamis" koht.

See aeglasem koht oli igavam. Nagu liiga palju aeglaseid noote ja rikkust soolo üldpilti natuke.
Nüüd ma ei suuda otsustada, kas anda triipriidule või GigAHerZ'ile max punktid. Üks oli täiesti puhtalt ja samas üksluiselt mängitud. Teine oli rohkem crazyim, aga see aeglane koht rikkus ära.
Ok.. otsustasin ära.
GigAHerZ - 7p
triipriit - 5p
kolp - 3p
----
Ja kui vastata triipriidule, siis.. kuna see oli kõige esimene kord, kui ma üritasin peale mängida, siis mikker oligi põhimõtteliselt teises toa otsas ja mic boost oli peal. Mind ennast hakkas ka häirima see heli kvaliteet ja siis ma üritasin üks päev parema lindistuse teha. Võtsin boosti maha ja panin mikri võimu ette. Aga nood lindistused tulid halvemad (kvaliteet oli parem, aga mäng ise oli halvem) ja siis otsustasin tolle esimese ikka panna.