Pedaal!

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Boing

Pedaal!

Post by Boing »

Ooo kallis foorumi rahvas, te ütlete nüüd mulle millise pedaali ma endale soetan.

Stiil on mingi selline Led zeppelin, pink floyd, Thin Lizzy, Status Quo.Mingi stiil mis võiks neid kõiki sisaldada :D kutsuge seda milleks iganes :) ma arvan et võib-olla midagi hard rock-i poole.

Eelarve on umbes 1254 EEK

Olen vale vormistamise ja vähese info kriitikaks valmis :D, aga aidata võiksite sellegi poolest :) .

Aitäh!

edit:Njah juba läkski vale teema alla:). tõstutage keegi, oo võimas mode.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Tõstutatud.

Ühe pedaaliga sa vaevalt kõigi nende artistide saundi kätte saad. Gilmour näiteks kasutas ligi 20 erinevat efekti, nende hulgas vähemalt viis-kuus erinevat draivi (Big Muff, Tubescreamer, Fuzz Face, Boss MZ-2, Tube Driver, Rat jne).

Kui sa hard rocki tahad teha, siis on ilmselt korralik distortion põhiline. ProCo Rat on näiteks üks tuntumatest distortion-pedaalidest. Ehkki see on sinu eelarvest kaks-kolmsada krooni kallim.

Samas kui sul on olemas korralik võimendi, millest ka hea kärina kätte saab, siis oleks overdrive-pedaal ehk parem valik. Nt. Boss Blues Driver või Ibanez TS-7.

Tegelikult võiksidki rääkida, mis tehnika sul juba olemas on.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Terminaator

Post by Terminaator »

Ega üks Boss DS-2 ei teeks halba. Hind ka kuskil sinna kanti. 8)
served

Post by served »

soovitaks Rat-i
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Marko

Post by Marko »

Ei hakanud uut teemat tegema ja küsiks, et mis oleks normaalne pedaal, kui teha sellist pehmemat rokki ning vahest võiks ka rohkem distortioni olla? Kas Boss OS-2 oleks hea/normaalne valik? Võim endal on Roland Cube-15.

Edit: Kas Behringeri omad on üldse väärt ostmiseks? Vaatasin OD100 ja Harmony Centralist lugedes tundus täitsa asjalik
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Tolle Bossiga kogemus puudub, aga RATi soovitaks küll.

Behringeri pedaalid on Bossi omade odavad koopiad, ja küllap nad on heli poolest ka üsna sarnaseks krutitud. Kindlasti peaksid enne proovima, kuidas see OD100 sinu pilli ja võimuga kostab.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Marko

Post by Marko »

Aga kus Behringeri pedaale müüakse peale Pillipoe? Pärnus ei leidnud seda marki.
Hurricane

Post by Hurricane »

Marko wrote:Aga kus Behringeri pedaale müüakse peale Pillipoe? Pärnus ei leidnud seda marki.
Musiccenter asub küll ainult Tallinnas ja Jõhvis, aga sealt saab ka netipoe kaudu tellida:
http://musiccenter.ee/index.php?lang=est&main_id=682

Kuna juba selline tore teema nagu "pedaal" on tehtud, siis küsiks ka omalt poolt mõne küsimuse seoses distortion pedaaliga. Sünnipäev tulemas ja olen leidnud kaks pedaali: Digitech Grunge ja siin foorumis kurikuulsust kogunud Boss MT-2. Käisin ka IS Musicus Bossi pedaali kohapeal proovimas, kuid olenevalt siis minu algajalikust pedaalitundmisest ka vastav tulemus. Mis puutub Digitech'i pedaali, siis paljudes reviewdes, sealhulgas ka Harmony Centralis, on paljud nimetanud selle pedaali ümber "Digitech Metaliks". Siit ka minu küsimus teile. Kas kellelgi on olnud kogemusi emma-kumma pedaaliga. Eeldan, et kui ostan ühe neist pedaalidest, siis mõne aja pärast on võimalik saada neist igat soundi - fat, rat jms ning on ta ka sobiv soolodeks? Hinnad on siis Boss MT-2 1440.- ja Digitech Grunge Muusik.ee's 740.- ning Pillipood.ee's 867.-. Muusik.ee's kuidagi postiga ei anna kaupa tellida?
Marko

Post by Marko »

Tänud, eks uurin sealt.
Marko

Post by Marko »

Kas kellelgi on kogemusi Danelectro pedaalidega?
Locked