Fender Mex Telecaster või Epi Les Paul STD ?
nu see käib köikide pillide kohta mitte ainult nende firmade kitarride kohta ja mitte ainult kitarride kohta. köik pillid on erinevad, isegi kui samalt liinilt tulevad.
alati tasub ise proovida enne ostu.
ja sellest on kah vähe et proovid yhte pilli kuskil poes ja siis ostad sama pilli kuskilt mujalt posti teel. nii vöid ikkagi sita otsa sattuda, mis siis et see teine mida proovisid hea oli.
alati tasub ise proovida enne ostu.
ja sellest on kah vähe et proovid yhte pilli kuskil poes ja siis ostad sama pilli kuskilt mujalt posti teel. nii vöid ikkagi sita otsa sattuda, mis siis et see teine mida proovisid hea oli.
- Frusciante
No mul on endal Epi-dega selline kogemus, et käisin Stanfordis, seal proovisin seda SG-d mis mul praegu on ja mõnda Les Pauli ning ma armusin täiesti ära sellesse SG-sse, mingi kuu aja pärast läksin sinna poodi tagasi ja ostsin ära.
Sa tõesti pead lihtsalt ise proovima, kuidas kidra kätte sobib...

Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
mõlemad sobivad, kumb neist on kvaliteetsem ?Frusciante wrote:No mul on endal Epi-dega selline kogemus, et käisin Stanfordis, seal proovisin seda SG-d mis mul praegu on ja mõnda Les Pauli ning ma armusin täiesti ära sellesse SG-sse, mingi kuu aja pärast läksin sinna poodi tagasi ja ostsin ära.![]()
http://reviews.harmony-central.com/revi ... /V100/10/1If it was stolen/lost I would have to get another. It's an amazing guitar and I have heard that in reality it's better than the Epiphone versions of the Les Paul and definatley better value for money. It has good quality hardware that sounds great and will last a long time.
Mul ei usu eriti, et see on õigus Vintageˇi kohta

Harmony central review osa peab oskama lugedaAlen wrote:mõlemad sobivad, kumb neist on kvaliteetsem ?Frusciante wrote:No mul on endal Epi-dega selline kogemus, et käisin Stanfordis, seal proovisin seda SG-d mis mul praegu on ja mõnda Les Pauli ning ma armusin täiesti ära sellesse SG-sse, mingi kuu aja pärast läksin sinna poodi tagasi ja ostsin ära.![]()
http://reviews.harmony-central.com/revi ... /V100/10/1If it was stolen/lost I would have to get another. It's an amazing guitar and I have heard that in reality it's better than the Epiphone versions of the Les Paul and definatley better value for money. It has good quality hardware that sounds great and will last a long time.
Mul ei usu eriti, et see on õigus Vintageˇi kohta

Vaata sealt harmony centrali avalehelt forums osa, seal on päris palju huvitatavt lugemist.
Nagu mainitud on iga kitarr erinev.
Mina arvan, et puhtalt sellest nö. saundist tähtsam on ikka kitarri üleüldine tunne, sest hea saundi saamisel ei ole ainult teoreetiline kitarri "headus" tähtis, vaid eelkõige mängija, aga kitarri mugavusest mängijale sõltub ka see kui hästi ta neid oskusi kasutada suudab.
Mängima hakkad kitarriga ikkagi sina, mitte keegi teine, kes ütleb, et temale selle kidra saund ei meeldi.
-
Oot kust kohast tellisid?Alen wrote:Tänan kõike!
Tellisin aga endale Yamaha RGX 320 (Black). Täna proovisin selle isendi Stamfordˇis ja olen esimesest pilgust kidrasse kõrvuni armunud . Rohkem ei ole nüüd kannatust oodata. Loodan, et varsti tuleb
Kõik aga alustas Epi Ltd`st ja Fender Teleca`st :DDD
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Stanfordist, sest neil kahjuks ei olnud kohal uut kitarri. Ainult lettide pealHybrid Soldier wrote:Oot kust kohast tellisid?Alen wrote:Tänan kõike!
Tellisin aga endale Yamaha RGX 320 (Black). Täna proovisin selle isendi Stamfordˇis ja olen esimesest pilgust kidrasse kõrvuni armunud . Rohkem ei ole nüüd kannatust oodata. Loodan, et varsti tuleb
Kõik aga alustas Epi Ltd`st ja Fender Teleca`st :DDD
-
Lõpuks sain kätte Yamaha RGX A2 pilli. Tulin poodi, märkasin seda, võtsin kätte, ühendasin võimendiga ja lendasin kosmosse. Nii palju rõõmu mul sellise ostmise kohta on. Julgen siiralt soovitada kõikidele, see on täitsa unikum asi, nii välimusest (so hot and sexy), kui ka häälist. (sustain is pretty nice)
P.S. Ostsin seda Standford Musikust vaid 7300.- eest
P.S. Ostsin seda Standford Musikust vaid 7300.- eest