Kert wrote:odav 15w vöim on raharaiskamine. pärast ostad nagunii parema ja siis see odav jääb seisma. mingit jällemyygi väärtust tal kah eriti ple.
parem vöimu raha ka kidra sisse panna ja algusesläbi arvuti vöi tavalise vöimu mängida.
ja siis kui kunagi peaks raha jälle olema siis korralik vöim osta
vaesel ple raha odavaid asju osta
Oleneb kuidas defineerida mõistet odav, ma nõustun, et kõige odavam Harley Bentoni võim pole eriti hea valik, aga samas omaarust mäletan ma just kasutajalt Kert tsitaati stiilis "Microcubest on võimalik päris häid saunde saada" vms.
Pole küll 15w, vaid 10w aga VOX PF 10 ja Orange Crush 10 võiksid anda välja sama/parema helikvaliteedi kui Microcube-küll jah ilma samaväärse efektide valikuga.
Olles pillipoes 1400eek nimetaks ma nad siiski odavamasse otsa jäävateks.
nojah odav oli natukse vale möiste jah.. aga pidasin silmas 1000 ja alla selle.
millegipärast kahtlen et mingi 200 kroonine vöim vöib head häält teha. vähemalt minu jaoks see kyll hea pole... möne teise jaoks vöib olla on.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Kert wrote:nojah odav oli natukse vale möiste jah.. aga pidasin silmas 1000 ja alla selle.
millegipärast kahtlen et mingi 200 kroonine vöim vöib head häält teha. vähemalt minu jaoks see kyll hea pole... möne teise jaoks vöib olla on.
Eks ta selline suvaline mõiste ole, aga kust ma seda 200 kroonist võimu saaksin, seda tahaks küll proovida