kolp wrote:Väga huvitav saund. kaua sa oma protsessorit selle saavutamiseks kruttisid?
Distortionit viis sekundit ja chorust kümme.
See sound ei olnud otse loomulikult taotluslik, vaid lihtsalt sita mikrofoni ja müravähenduse tulemus.
Võiks ju arvata, eksole, et telecasteril on kõrgeid sagedusi nagu varrukast raputada, aga mis teha, kui salvestustehnika (või pigem selle puudumine) oma osa nõuab.
GigAHerZ - sound oli käredavõitu. Meloodia iseenesest oli kena, ehkki veidi monotoonne. Soolo oleks võinud üllatada millegagi.
gitara - mõnus akustilisesound, aga minu arust taustaga päris ei sobinud. Meloodia oli see-eest kena ja paar päris huvitavat käiku oli sees. Rütmilises mõttes tiksus soolo ka kenasti taustaga kaasa, ainult paaris kohas oli veidi ebakindlust tunda.
Kert - algus oli väga paljutõotav. Kahjuks tulid kohe ruttu paar vale nooti sisse, mis minu kõrvad jäid küll kriipima. Neid oli paaris kohas veel, mis muidu väga hea soolo üldmulje veidi alla tõmbasid. Sound oli väga hea, ja mängutehnikale pole ka midagi ette heita.
Kirk-Hammett - müra oli suhteliselt häiriv. Eriti kuna soolod olid ainult kas paremas või vasakus kanalis, ning iga kord, kui uus soolojupp hakkas, oli enne vastavast kanalist sekund-kaks lihtsalt müra kosta. Esimene wah-ga mängitud koht oli suht mudane, ja shreddimiskohad kippusid ka mustaks jääma. Kahjuks midagi positiivsemat ei oskagi öelda, soolos puudus igasugune konkreetsus.
kolp - vahel tekkis mulje, et sul sõrmed lihtsalt ei püsi paigal, et aeglasemalt mängida. Igatahes kippus soolo aeg-ajalt taustast ette kiirustama. Muidu aeglasemad-meloodilisemad kohad olid täitsa ilusad. Miksimisel võiks ainult tähelepanu pöörata sellele, et helitugevused enam-vähem normaalsed saaksid. Praegu kippus soolo paaris kohas clippima.
krustok - kaja andis aeg-ajalt päris psühhedeelse efekti. Iseenesest väga lahe soolo, aga sellel taustal oleks võinud olla midagi meloodilisemat. Ehk lõpupoole, kui taust veidi hoogsamaks läks, oleks see kaja ja pikad kestvad noodid paremini sobinud.
leibleib - mõneski kohas jäid valed noodid kõrva. Ma soovitaks soolot rohkem läbi mängida ja proovida mingi konkreetne teema aretada.
Ritso - soundile ja mängutehnikale pole midagi ette heita. Paaris kohas jäid bendid minu arust veidi aeglaseks, ja tekkis mingo dissonants sisse, ja paar kohta tundusid ka veidi ebakindlad, aga muidu oli väga hea soolo.
triipriit - päris alguses oli see müra üsna häiriv, aga soolo mattis ta õnneks piisavalt ära. Muus osas oli päris hea soolo, midagi otseselt ette heita ei olegi.
Kert - 7p
Ritso - 5p
triipriit - 3p
gitara - 2p
krustok - 1p
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.