no nii selle bigsby kui schalleri tremolo keerab ise ka väga ilusti peale... pole mingit keemiat juKert wrote:nu see teeb juba mingi 3200 eeku. pane sinna veel sadula hind otsa, pluss pillimeistri tunnitasu...
ma vötaks ikkagi selle raha eest uue kidra parem
tune-o-matic'u asemele tremolo bar?
ise võid küll peale keerata, aga põhimõtteliselt läheks juba pillimeistri juurde, kuna ise ei ole eriti palju pille nagu tuuninud, ehitanud:D
sorri mehed, mina oma pillile küll bigsby ei tahaks peale keerata, olgu ta kasvõi mustavärvi
no igatahes tänud neile kes vastasid, minupoolest on teema ammendatud
tänud...
sorri mehed, mina oma pillile küll bigsby ei tahaks peale keerata, olgu ta kasvõi mustavärvi

no igatahes tänud neile kes vastasid, minupoolest on teema ammendatud
tänud...
Ja selle floyd tuleks ikkagi ära vahetada. Kõige hullem variant üldse pidi olema odav ja kehv tremolo odaval pillil...Kert wrote:nu see teeb juba mingi 3200 eeku. pane sinna veel sadula hind otsa, pluss pillimeistri tunnitasu...
ma vötaks ikkagi selle raha eest uue kidra parem
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
enne ostu ikka proovitakse kah kitarri. mingit jama ei tasu ka osta...
ja kui köik kokku arvutada: original floyd rose sild + uus lukkudega sadul. sadula paika panek, body freesimine floyd rose jaoks, siis vöib olla vaja värvida veel kuskilt, siis silla paika panek jne jne.. köik kokku teeb pärus korraliku summa, ja mo meelest selle raha eest saab juba päris mängitava kitarri kätte, eriti veel kui kasutatult osta.
ja kui köik kokku arvutada: original floyd rose sild + uus lukkudega sadul. sadula paika panek, body freesimine floyd rose jaoks, siis vöib olla vaja värvida veel kuskilt, siis silla paika panek jne jne.. köik kokku teeb pärus korraliku summa, ja mo meelest selle raha eest saab juba päris mängitava kitarri kätte, eriti veel kui kasutatult osta.