tune-o-matic'u asemele tremolo bar?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
J.

Post by J. »

Kert wrote:nu see teeb juba mingi 3200 eeku. pane sinna veel sadula hind otsa, pluss pillimeistri tunnitasu...
ma vötaks ikkagi selle raha eest uue kidra parem :lol:
no nii selle bigsby kui schalleri tremolo keerab ise ka väga ilusti peale... pole mingit keemiat ju
šhuubiduubi
blackened

Post by blackened »

ise võid küll peale keerata, aga põhimõtteliselt läheks juba pillimeistri juurde, kuna ise ei ole eriti palju pille nagu tuuninud, ehitanud:D
sorri mehed, mina oma pillile küll bigsby ei tahaks peale keerata, olgu ta kasvõi mustavärvi :D

no igatahes tänud neile kes vastasid, minupoolest on teema ammendatud
tänud...
TnX

Post by TnX »

Kert wrote:nu see teeb juba mingi 3200 eeku. pane sinna veel sadula hind otsa, pluss pillimeistri tunnitasu...
ma vötaks ikkagi selle raha eest uue kidra parem :lol:
Ja selle floyd tuleks ikkagi ära vahetada. Kõige hullem variant üldse pidi olema odav ja kehv tremolo odaval pillil...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Kert

Post by Kert »

enne ostu ikka proovitakse kah kitarri. mingit jama ei tasu ka osta...
ja kui köik kokku arvutada: original floyd rose sild + uus lukkudega sadul. sadula paika panek, body freesimine floyd rose jaoks, siis vöib olla vaja värvida veel kuskilt, siis silla paika panek jne jne.. köik kokku teeb pärus korraliku summa, ja mo meelest selle raha eest saab juba päris mängitava kitarri kätte, eriti veel kui kasutatult osta.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Locked