Soolofest 2006 November

leibleib

Post by leibleib »

ahnii no jah:
ma vaatasin et hääletamine hakkab seitsmendal
vabandust
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

Teist korda siis proovin jälle...
http://jnt.pri.ee/Musa/?play=Soolofest2006November

btw, mulle tundus küll, et see on E's... Igastahes mängisin E's ja ei ole nagu valesid noote? :S
Kõike paremat siit poolt maailmast!
Harley Benton MS11-BK; Nuendo3; Amplitube 2
triipriit

Post by triipriit »

GigAHerZ wrote:mängisin E's ja ei ole nagu valesid noote? :S
Ei ole! Väga hea soolo isegi!!
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
d4v3

Post by d4v3 »

Ma proovisin ka E's mängida, sobis küll.Kahjuks jääb see kuu vist osalemine ära... mikker andis otsad :roll:
Kert

Post by Kert »

elektrikaga vöid ju ka mängida
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
d4v3

Post by d4v3 »

Kert wrote:elektrikaga vöid ju ka mängida
Et nagu otse arvutisse? Põhimõtteliselt saab küll jah aga normaalset soundi ei saa vist kuidagi kätte siis
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

Mina mängisin otse arvuti line-in'i ja panin arvutis külge Amplitube VST effekti (sound) ja roomworks effekti reverbi jaoks. Ja heli ei tulnud kõige hullem vist... Progeks oli Nuendo 3. Mul pmst mingit võimu kodus polegi. Kui tahan hea soundiga harjutada vms, siis lasen läbi arvuti. Kui aga niisama jaman, siis lükkan ta taha kidraga kaasa saadud võimule. Kidraks Harley Benton MS-11BK ja võim ka HB oma... mingi A-10 vms...
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Kle täiega hea oli :D
Ei olegi HB sound kõige hullem ju.
See suht odav HB ka ju.
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

See kõige odavam hb üldse... ainult miniatuurne oli veel odavam... :P
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

GigAHerZ wrote:See kõige odavam hb üldse... ainult miniatuurne oli veel odavam... :P
Nojah..
Keegi pole seda nagu eriti kiitnud.
On muidu normaalne pill? Ja kuidas võim on?
Mis stiili teha saab jne :D
Liccalt olen huvitatud ;)

EDIT: pillipoest tellisid komplekti eks :D
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

see küll suti ot, aga väikese ot kannatab ära küll...

Mina seda pilli igastahes kiidan, pole tal mitte miskit viga ja arvestades hinda on tegu ikka minu arust VÄGA väärt kraamiga. Pillil on 3 single coili, mis üksikult on mürarohked, aga tänu 5'sele lülitile saan panna ka keskmine+bridge ja keskmine+neck. Kuna asjal on keskmise single coili polaarsus vastupidiseks tehtud, siis käituvad single coilid niimoodi humbuckleritena ja müra pole pea-aegu ollagi...

Võim aga... noh krääksub ta küll väga kõvasti, ei usukski, et asi 10W või palju se oli... Niukses kooli klassiruumis saab mängida küll... asjal overdrive peal ja sellega on isegi talutav heli... ilma efektita on küll heli suht pinin ja mulle ei meeldi...

Üldiselt siiski ei oska midagi kindlat öelda, kuna pole erilist midagi võrrelda asjaga... Igastahes ma ei tunne erilist kadedust sõbra yamaha erg121 vastu... (kui välja arvata tema meeletult peenike kael :D)

Pillipoest jah see komplekt...

Edit:
Ostsin selle komplekti: http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=2154458
aga tol korral maksis see ~1800kr :D
Matu

Post by Matu »

Sorry, et offtopic, aga lihtsalt pidin postitama. Mul on sama pill, mis gigaherzil ja mina seda pilli ei kiidaks. Single coilid on väga väga mürarikkad. Kui mul see pill oli olnud umbes kuu aega, tuli sadul ära. Kvaliteet või mis. :roll: Ei soovita kellegile harley bentoni tooteid. Võim teeb vastikut pininat. Varsti saan õnneks uue pilli ja võimu.
leibleib

Post by leibleib »

mul oli sama komplekt mis gigaherzil( valget värvi kitarr) kitarr oli ikka selline mis oli rohkem harjutamiseks mõeldud selle sain maha müüdud. võim veel kodus ja peab hästi vastu. Sadul ongi odavatel pillidel selline et väga kangi ei soovita kasutada vähemalt mite metsikult. MA poleks seda müünudki kui mul oleks rohkem raha uue kitarri jaoks old.
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

Mul saab selle aastat detsembris aasta täis, kui olen kidra mänginud ja olen ainult selle MS-11BK'ga mänginud, seega varsti aasta selle pilliga. Minul ei ole midagi juhtund selle pilliga ja ka kangiga väänatud suht piisavalt... Ei tea, kas ma olen kogemata üks õnnelikest, kellele sattus kvaliteetsem toode, kui tavaliselt? sita seest leiab ju ka pärleid...

Ja single coilid üksikuna ka kõige hullemad ple... mängida saab vabalt, aga lindistamiseks siiski eeldan täiesti müravaba heli ehk siis keskmine+neck/bridge...
Matu

Post by Matu »

No sadula asjus ma mõtlesin ülemist sadulat (nii öeldakse tegelt vist akustilisele), elektrikitarril siis nut? Kangi saab väänata küll, aga kohe on pill häälest ära kah. Meie offtopicu võiks keegi liigutada kuskile HB teema alla.
Locked