ega keegi "nothing else mattersit "pole sisse m2ng

Kitarri mängutehnika probleemid - legatod, alternate picking, sweep-picking, soojendusharjutused, bendid, flasoletid, tapping, strumming, slap, two-hand tapping, fingerstyle, klassikaline
tiksi

ega keegi "nothing else mattersit "pole sisse m2ng

Post by tiksi »

ega keegi juhuslikult "nothing else mattersit"pole mikriga salvestanud,v6i kui ei ole kas keegi ei viitsiks seda teha?Palun,v2ga oleks vaja... :D
maddo

Post by maddo »

Väga huvitav küsimus. Kas tohib küsida siis miks sul seda vaja on?
tiksi

Post by tiksi »

Ma tahaksin kuulata kuidas teistel v2lja tuleb.N2iteks sellised :7h8/5 ja 0h5p0 kohad on kohati p2ris rasked,ei taha akustilisel kitarril kuidagi k6lada,v2ga vaikselt tulevad. Ja niisama oleks huvitav kuulata kas ma muidu 6igesti m2ngin. :wink:
Andre
Moderaator

Post by Andre »

tiksi wrote:Ma tahaksin kuulata kuidas teistel v2lja tuleb.N2iteks sellised :7h8/5 ja 0h5p0 kohad on kohati p2ris rasked,ei taha akustilisel kitarril kuidagi k6lada,v2ga vaikselt tulevad. Ja niisama oleks huvitav kuulata kas ma muidu 6igesti m2ngin. :wink:
Ega sa laul tegelikult ei olegi akusti peal ja pole sellele eriti mõeldud, elektrikidra peal oleks ta täitsa hea.
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

tiksi

Post by tiksi »

Andre wrote:
tiksi wrote:Ma tahaksin kuulata kuidas teistel v2lja tuleb.N2iteks sellised :7h8/5 ja 0h5p0 kohad on kohati p2ris rasked,ei taha akustilisel kitarril kuidagi k6lada,v2ga vaikselt tulevad. Ja niisama oleks huvitav kuulata kas ma muidu 6igesti m2ngin. :wink:
Ega sa laul tegelikult ei olegi akusti peal ja pole sellele eriti mõeldud, elektrikidra peal oleks ta täitsa hea.
nii akustilise peal v6in selle loo unustada? :?
Kert

Post by Kert »

nu aga mis see teadmine annab kuidas teised seda oskavad? kuula kuidas metallica seda mängib ja harjuta oma hammer one ja pull offe. need ple nii rasked midagi, kui käppa saad asja.
elementaarsed asjad...

E: ja akusti peal vöid mängida kyll seda väga edukalt, kes keelab. mängi kasvöi akordioniga.

isegi klaveri peal on see normaalne: http://video.google.com/videoplay?docid ... 59923780&q
ple midad nii et kui originaalis on elektrikitarriga mängitud, siis peabki sellega mängima.. vahet ju ple millega.

E2: Metallical on kah tegelt sellest loost akustiline versioon, koos soolode ja värkidega.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
krs

Post by krs »

ma võin homme salvestada oma variandi
Andre
Moderaator

Post by Andre »

tiksi wrote:
Andre wrote:
nii akustilise peal v6in selle loo unustada? :?
Ei mitte unustada lihtasalt elektrika peal on ta lihtsalt mõnusam ja mõnusam ka mängida ka. Akustika tsipa raskem
tiksi

Post by tiksi »

krs wrote:ma võin homme salvestada oma variandi
oleks v2ga tore! :D
triipriit

Post by triipriit »

No ma olen tegelikult, koos elektrikidra soologa, bass ning trummid on ka taga (backing track), aga ma laulan seal kah ja sellepärast ei avaldaks :D
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
janek87

Post by janek87 »

triipriit wrote:No ma olen tegelikult, koos elektrikidra soologa, bass ning trummid on ka taga (backing track), aga ma laulan seal kah ja sellepärast ei avaldaks :D
avalda ikka :D tahaks küll kuulata...
krs

Post by krs »

tiksi wrote:
palun väga 8) http://www.zone.ee/krspildid/nothing%20 ... atters.mp3
kohati konarlik on aga paremini ma lihtaslt ei mängi :)
tiksi

Post by tiksi »

krs wrote:
tiksi wrote:
Minu arust p2ris hea! :D
krs

Post by krs »

tiksi wrote:
krs wrote:
tiksi wrote:
Minu arust p2ris hea! :D
kuidas kellelegi ;D
Locked