see oleneb inimesest kah.. ma isiklikult pole palm mutet kunagi eraldi harjutand, vaid see tuli ysna iseenesest. möni teine jälle harjutab ja harjutab, aga ikka ei tule ilusti välja.
möne teise asjaga vöib muidugi vastupidi jälle olla, et mis kellegile teisele iseenesest möistetav asi, see vöib mulle vägagi raske olla.
harjutama peab lihtsalt, muud midagi
proovi erinevaid parema käe asendeid ja vaata kuidas mugavam on
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
ok, nali naljaks... vöid kahega hoida ja vöid kolmega kah hoida, kuidas sulle endale mugavam on.
ja ylejäänud sörmed ei pea tingimata sirged olema.. see kah seike asi, et kuidas endal parem on.
mul endal oleneb olukorrast.. vahest sirged vahest rusikas
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Sirged küll ei pea nüüd olema. Eks erinevatel inimestel on kujunenud välja oma enda palm mute stiil kah. Mõnel on väike sõrm sirgelt üle kõigi keelte näiteks. Aga ma üldiselt mängin palm mutega madalamaid keeli ja seega ei hoia näppe üle kõigi keelte vaid kuidagi viltu. Summutan ma siiski ju tegelikul käelaba välimise küljega. Ehk siis küljega, mis keelte poole liigub. Et eks vaata erinevate kitarristide videoid. Seal on näha, et mõned hoiavad kohe eriti veidralt aga nende jaoks tundub, et kah toimib.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
mul oli eile proovis nii, et väikese sõrmega kaks korda järjest lükkasin palm mute'i mängides volüümi maha esimene kord ei jõudnud kohale, mõtlesin korraks et äkki läks elekter ära (kuigi tuled ikka põlesid, tark nagu ma olen).
Varem pole kordagi nii olnud, mis on suht kahtlane. Ma ei tea, et ma oleks kuidagi teistmoodi pm'i hakanud mängima, aga võib-olla peaks muutma veidi sõrmede asendit, et rohkem sama värk ei korduks.
Hentsik wrote:mul jääb ka se volüümi nupp ette. Ei tea, kas panna sõrmed selle ette või taha...
Ja te mõlemad mängite ilmselt Stratidega ? Stratiga on mu arust jumala võimatu palm mutingut teha, koguaeg läheb sõrm volume nupu pihta... aga ju see harjumise asi ole, ma olen nii vähe mänginud Stratidega...
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Huvitav, mul Stratiga mängides küll kunagi volüüminupp ette ei jäänud. Pigem läks käsi vastu helipeade valitsat, aga kuna see oli niiehknaa tavaliselt kõige kaugemas asendis (sillahelipea), siis polnud sest ka hullu.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Mul on Ibanez. Volüüminupp on muidu suht samas kohas, kus sellel Stratil.Näpud päris sirgelt ei ole, väike sõrm on see mis volüüminupuni end välja sirutab üldiselt.