Behnringeri Plokid.
Behnringeri Plokid.
Tahaks teada mis arvate nendest Behringeri plokkidest...
Mitte ainult Bossi koopiad, Behringer on mitme tootjaga selles asjus pahuksis olnud (Electro-Harmonix, Tech21, Mackie jne).
Näide:

Üleval: Behringer
All: EHX + Boss
Bossi käest nad saidki vist lõpuks kohtuasja kaela, nii et nonde pedaalide kujundused muudeti ära.
Endal Behringeri pedaalidega kahjuks kokkupuude puudub.
Näide:

Üleval: Behringer
All: EHX + Boss
Bossi käest nad saidki vist lõpuks kohtuasja kaela, nii et nonde pedaalide kujundused muudeti ära.
Endal Behringeri pedaalidega kahjuks kokkupuude puudub.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Sai kunagi mingist Behtingeri vintage disortionit vms. proovitud sõbraga. Enivei meile väga meeldis see plokk. Prooviks oli muideks Yamaha singlecolidega strati koopia ja mingi fenderi lampkombo. See plastik korpus ei ole iseenesest probleem kui just kivipalluriks ei lähe, aga pataeiaugu kaas, mis berhingeri bossi koopiatel on allküljel on küll asi mis kohe kaob.
Saund oli tollel mudelil mõnus pehme ja sobis antud kidra ja võimuga mõnusalt kokku, andis sellise bluesiliku saundi. Olgu siinkohal öeldud, et võrdluseks oli meil ka see bossi bd-2 või mis asi ta on ning mõned teised bossi asjad, tegelt meeldis see Behringer meile isegi rohkem.
Stompboxid imho ei ole head ega halvad, vaid sobivad sinu kidrale või mitte.
Saund oli tollel mudelil mõnus pehme ja sobis antud kidra ja võimuga mõnusalt kokku, andis sellise bluesiliku saundi. Olgu siinkohal öeldud, et võrdluseks oli meil ka see bossi bd-2 või mis asi ta on ning mõned teised bossi asjad, tegelt meeldis see Behringer meile isegi rohkem.
Stompboxid imho ei ole head ega halvad, vaid sobivad sinu kidrale või mitte.
mul oli vintage distortion....see oli küll ülipask..
vbla ma ootasin temalt ka natuke liiga palju ja sellepärast pettumus suur aga see ei olnud küll hääl mis sealt välja tuli
distortion oli kuidagi eriti kuiv ja nuppude kruttimisest kah kasu ei olnud...sealt ei muutunud eriti midagi...
ja nagu eelpool mainitud oli korpus ka nõrgavõitu.
vbla ma ootasin temalt ka natuke liiga palju ja sellepärast pettumus suur aga see ei olnud küll hääl mis sealt välja tuli
Vaat ma seda mudelinime täpselt ei tea, mis ma proovisin, aga see oli seda bossi tüüpi.blackened wrote:mul oli vintage distortion....see oli küll ülipask..
vbla ma ootasin temalt ka natuke liiga palju ja sellepärast pettumus suur aga see ei olnud küll hääl mis sealt välja tulidistortion oli kuidagi eriti kuiv ja nuppude kruttimisest kah kasu ei olnud...sealt ei muutunud eriti midagi...
Vintage Distortion on EHX Big Muffi koopia, mitte Bossi tüüpi. Sellel pildil, mis ma veidi aega tagasi postitasin, ülemises reas teine. Ma ei tea, kui täpne koopia ta on, aga Big Muff on fuzz-pedaal ja sellel gain nupp tõepoolest soundis suurt midagi ei muuda.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
BehringerFaded wrote:Vintage Distortion on EHX Big Muffi koopia, mitte Bossi tüüpi. Sellel pildil, mis ma veidi aega tagasi postitasin, ülemises reas teine. Ma ei tea, kui täpne koopia ta on, aga Big Muff on fuzz-pedaal ja sellel gain nupp tõepoolest soundis suurt midagi ei muuda.
TO800 VINTAGE TUBE OVERDRIVE peaks olema selle minu proovitud mudeli nimi.