LTD EX
2 neist joonistest peaks olema 1:1 mõõdus. peaks saama täpselt kätte küll. mine lase see joonis näiteks välja plottida.
enne peksa kere ja kael eraldi detailideks
ma jupp aega mõtlesin kuda ma küll oma pilli täpselt
üle suudaks mõõta, nii, et sest kasu ka oleks.
a ei nuputanud välja. pealegi pole mul mõõdulinti :/
või otsi keegi kes autocadi jagab, see saaks sulle mõõdud sealt kätte. mul endal pole kahjuks.
enne peksa kere ja kael eraldi detailideks
ma jupp aega mõtlesin kuda ma küll oma pilli täpselt
üle suudaks mõõta, nii, et sest kasu ka oleks.
a ei nuputanud välja. pealegi pole mul mõõdulinti :/
või otsi keegi kes autocadi jagab, see saaks sulle mõõdud sealt kätte. mul endal pole kahjuks.
šhuubiduubi
Näiteks sa mõõdad ära kõikide külgede pikkuse ning nurgad kraadides selleks on sulle abiks mall.Ma kirjutan ühed mõõdud mis ma sain ühelt saidilt ( külje pikkused ) sa ütle kas on samad.Algab almumiselt küljelt kaela juurest . 13 cm 26 cm 18 cm 39 cm 32,5 cm 13 cm ja 9.5 cm ja löpes ülevalt kaela juures.Kaela ja silla vahe on kon 25,75 tolli ehk siis 65 cm.Kontrolli palun üle , ja kahe kõige kitsama koha vahe peaks olema 16 cm ja kõige kitsam koht on nagu 1 cm nihkes.Millised neist sinu arust 1:1 on , ma tegin nad pdf failideks ja siis enam küll ei olnd sellest teisest progrest ma aru ei saanud.
mõõdaks hea meelega aga mul pole isegi joonlauda : )
mõõdulindist ja mallist ei hakka rääkimagi.
pealegi on minu pill tublisti lühema kaelaga
aga nii palju kui ma illukas vaatasin, siis bolt on ja siis see uue kujuga joonised tundusid küll 1:1 olema.
võin homme üle vaadata. mul siin masinas pole illukat.
mõõdulindist ja mallist ei hakka rääkimagi.
pealegi on minu pill tublisti lühema kaelaga
aga nii palju kui ma illukas vaatasin, siis bolt on ja siis see uue kujuga joonised tundusid küll 1:1 olema.
võin homme üle vaadata. mul siin masinas pole illukat.
šhuubiduubi