Mõtlesin et teen teema Jumbo Fretide kohta.
Kellegil mingid kogemused on?
Kui on jumbo fretid kas on siis peab tugevamini keeli vajutama vms? Rääkige siis
Ise tahan osta endale sellist kidrat millel need on ja ei ole mängind nendega veel ..
ei pea tugevamini vajutama. tegelt nende idee peaks olema see et peaks just kergem olema vajutada. ja nendega peaks saama kiiremini mängida.
vähemalt ma olen nii asjast aru saanud.
E: mo ESP-ga oled mängind ju. sellel on extra jumbo fretid. märkasid mingit vahet?
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Kert wrote:ei pea tugevamini vajutama. tegelt nende idee peaks olema see et peaks just kergem olema vajutada. ja nendega peaks saama kiiremini mängida.
vähemalt ma olen nii asjast aru saanud.
E: mo ESP-ga oled mängind ju. sellel on extra jumbo fretid. märkasid mingit vahet?
Ma ple küll aru saanud , minu meelest oli isegi parem mängida..
Jumbo frettidel võib keeli üle vajutada, mingi päris jumbosid ma polegi kohanud, sama efekti peaks see minig selliste süvenditega kael andma(mingi teema oli selle kohta)
Nendega peab veidi harjuma jah. Mul on jumbodega mängides tihti see probleem, et vajutan akordi võttes mõne keele üle, teist mitte - ja kokkuvõttes kõlab nagu pill oleks häälest ära. Aga siis kui olla natuke aega mänginud saab õige fiili kätte ja siis on juba lihtne.
Ühel sõbral oli see kaelasüvenditega pill, need süvendid olid küll mõttetud, eriti kuna nad hakkasid alles mingi 15 freti juurest. Bend kõlab nagu paremini.
ma arvan et need jumbod on harjumuse asi rohkem. erinevus on tegelikult suht väike vörreldes tavalistega.
ma ise kyll jumbode pärast ei ostaks/jätaks ostmata yhtegi kidrat. nendega harjub ysna kiiresti, olgu nad tavalised vöi extra jumbod. pigem vaataks kitarril muid andmeid. mis puit ja mis helipead jne..
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube