Otsin lugu..

Teemad, mis ei kuulu eelneva alafoorumi alla.
Locked
Sokk

Otsin lugu..

Post by Sokk »

Koolis tuleb üks väike üritus kus saab esitada ükskõik millega midagi ja ma mõtlesine et esitaks siis kitarriga midagi ,kuigi jah oskus eriti kiita pole,elektrikas oelmas aga tahaks midagi aukustilisega esitada,et siis paluks kes oskab soovitagu minegid häid mitte väga kergeid lugusid ja miinimum stiil migni kerge rock nt guns n roses,üks variant mul muidugi õppida red hot chilli peppersi raod trippin mis osalislt ka selge,aga jah soovitage mingeid lugusid kui te mu käekirjast aru saite.aega õppimiseks mingi 2 pool kuud kah nii et kiiret pole :D
Goldec

Post by Goldec »

Green Day - Good Riddance (Time of Your Life) maybe? Sobib nii akustilisele kui ka elektrikidrale.

TAB
Last edited by Goldec on 22 Oct 2006, 22:12, edited 1 time in total.
Sokk

Post by Sokk »

pohh kes esitaja on ,peaasi et ma kusagilt loo leiaksin ja tabi ka soovitatavalt :D
Baarmen

Post by Baarmen »

White Stripes - We're going to be friends (vms)

Ja siis hästi palju Ben Harperi loomingut.
oja

Post by oja »

Classical Gas

Tommy Emmanuel mängib seda muidugi väga prolt ja suhteliselt kiiresti. Eric Claptoni variant ona rahulikum ja kergem minu arust. Kuula seda, ülleproo lugu on;)
p2hkel

Post by p2hkel »

green day - good riddance (Time of your life)
on väääga hea laul mida mängida. strummingu saab kergeks teha ( alla-alla-üles-alla-üles) ja siis akordid on ka lihstad ja muidu ilus laul.
Locked