Kidrapoed tartus

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
DropD

Kidrapoed tartus

Post by DropD »

Tere!
Kas Tartus on kuskil müügil Dunlopi Crybaby'sid.
Seda kõige odavamat on (umbes 1800eek vist)
Aga ostma läheks seda DUNLOP CRYBABY CLASSIC GCB95F'i mis pillipoes maksis umbes 2400.
Igatahes point selles, et mul kaugelt sõita Tartusse ja tahaks kindlalt ära osta seda.
Ette tänades!
Helldog1989

Post by Helldog1989 »

Keegi asjatundja võiks tõesti öelda, kas Tartus on ainult üks kidrapood, mis asub Rüütli tänaval? Või on kuskil veel?
triipriit

Post by triipriit »

Helldog1989 wrote:Keegi asjatundja võiks tõesti öelda, kas Tartus on ainult üks kidrapood, mis asub Rüütli tänaval? Või on kuskil veel?
Rüütli tänaval on lausa 2 kidrapoodi.
IS Music ja Saviauk (või nüüd siis Billy Pood?).

Äsja avas oma uksed Tartus ka Stanford Music, aadressiks Võru tn.30B.
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
J.

Post by J. »

munga tänaval on veel liivamäe pood ka
šhuubiduubi
served

Post by served »

inimesele kes pole just väga tuttav tartu nn vanalinnaga võiks ennem aadressid üle vaadata kaardilt, sest isegi mul tekkis alguses selle mungatänava poe leidmisega raskuseid
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Helldog1989

Post by Helldog1989 »

Ja millises poes on paremad hinnad? Ise ükskord käisin Rüütli tänaval, oli vist IS Music. Vaatasin, ei leidnud midagi meelepärast ja küsisin siis müüja käest, et kas siin Rüütli tänaval on veel mingi muusikapood. Müüa vastas umbes nii, et tema ei tea küll midagi sellest :roll:
gitara

Post by gitara »

Helldog1989 wrote:Ja millises poes on paremad hinnad? Ise ükskord käisin Rüütli tänaval, oli vist IS Music. Vaatasin, ei leidnud midagi meelepärast ja küsisin siis müüja käest, et kas siin Rüütli tänaval on veel mingi muusikapood. Müüa vastas umbes nii, et tema ei tea küll midagi sellest :roll:
Minul on parim kogemus Tartu Saviaugu müüjaga möned aastad tagasi. Poiss juhatas mulle täpselt köik poed kätte ja soovitas isegi, et ma peaksin Liivamäega rääkima, kui tahan head nöuannet. Kahjuks sel päeval Liivamäge pold ja nii ma ei teagi, kui head nöu sealt oleks saand ja kitarr jäigi seekord ostmata, aga hea mälestus vastutulelikust müüjast on siiamaani jäänd.
liivainimene

Post by liivainimene »

Helldog1989 wrote:Ja millises poes on paremad hinnad? Ise ükskord käisin Rüütli tänaval, oli vist IS Music. Vaatasin, ei leidnud midagi meelepärast ja küsisin siis müüja käest, et kas siin Rüütli tänaval on veel mingi muusikapood. Müüa vastas umbes nii, et tema ei tea küll midagi sellest :roll:
Haha, miks see ei üllata.
IS'is ei ole hinna ja kvaliteedi suhe sugugi nii hea, kui teistes poodides. Võrdluseks võib tuua siit kunagi juba läbi jooksnud teema Cort X-6 kohta, mida IS vist siiani müüb ~6200 eest ja mida Halvo poest on selle ajaga päris mitu läbi jooksnud, hinnaks ca 4500 krooni...

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
daniel

Post by daniel »

no samas saab IS-ist tsirka nelja kiloga mingi vintage lp näiteks, mis on selle raha eest ikka väga palju pilli.
Marko

Post by Marko »

Isegi ostsin IS Musicust Vintage LP ja siiani olen väga rahul :)
Helldog1989

Post by Helldog1989 »

Rääkige natuke sellest pillist palun, pilti ka äkki saab? :P
Marko

Post by Marko »

Peaaegu samasugune nagu mul avataril, endal on täpsemalt selline:
Image
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Jah, seda pilli võin minagi kiita.

Washburn archtop > VoxAC30
triipriit

Post by triipriit »

Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mul on ühel sõbral ka see pill (veidi teist värvi ainult, sunburst kui ma ei eksi), ma olen paar korda mänginud sellega ja tundus küll täitsa korralik.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked