Epiphone Les Paul

Erinevate firmade pillid
pisikepoiss

Epiphone Les Paul

Post by pisikepoiss »

Plaanis on mõne aja pärast, kui raha kokku saan, uus kitarr osta. Kavatsen nüüd korralikuma osta, mitte enam algaja oma ja sellepärast valin omale pilli ka suure hoolega ja uisa-päisa ei kavatse midagi osta. Kuna pill, mille ise välja valisin on ikka suhteliselt kallis, vähemalt minu jaoks, siis tahaks teie, kui musikaalselt haritud ja pillide alal spetsialistide arvamusi. Valisin endale välja sellise Epiphone Les Pauli

Image

Pillipood.ee-st copysin ka lisainfo: EPIPHONE Les Paul Standard HCS, E-Guitar, Mahogany and Alder Body, Maple Top, Mahogany Neck, 2 Humbuckers, Trapez Inlays, Colour: Heritage Cherry Sunburst.

Enda arvates olen ikkagi suht võhik pillide alal, aga olen kuulnud, et Epiphone on hea firma ja isegi Gibsoniga on tal mingid seosed. Sellepärast ka minu huvi justnimelt epiphone-ide vastu.
Mängida tahaksin enamasti selle pilliga siukest mõnusat rock muusikat, mille jaoks peaks ju Les Paul-i tüüpi pill sobima nagu spetsialistide käest kuulnud olen.
Nõustage siis palun mind selle pilli asjus.

Pisikepoiss
donkey

Post by donkey »

Epiphone on tõesti kõva firma ja Epiphone Les Paul'ipillid on tõesti head...Minuarust oled hea valiku teinud:D
Roki

Post by Roki »

Äkki saad panna pillipoe hinna või näiteks täpse nimetuse nagu pillipoes on? Suht viis oleks siis.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Peaks olema see pill:
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1802706

Juhuks kui link ei tööta, siis Pillipoe nimetus on Epiphone LPSTDHCS, hinnaks 7954.-
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Roki

Post by Roki »

Välimus on küll igati viis. Puidu valik on ka hea. Ma preagu loen arvustusi selle kohta.
Frusciante

Post by Frusciante »

Stanfordis oli vist ka selline, proovisin, täitsa hea pill :wink: . Ainult mulle ei meeldi see Les Paulile omane raskus. :P
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
triipriit

Post by triipriit »

Magus tükk. Kui tõesti vastab tõele, et Stanfordis see olemas, siis mine proovi kindlasti järgi. Praeguste andmete põhjal küll päris hea pill.
Stanfordi koduleht väidab küll, et olemas:

LES PAUL STANDARD

HCS - HERITAGE CHERRY SUNBURST

HB - HONEYBURST

VS - VINTAGE SUNBURST
Hind: 8720 EEK

LPSTDHCS = Les Paul Standard Heritage Cherry Sunburst

Hind küll pillipoe omast üle 700.- kallim.
Võib ju muidugi ka nii teha, et Stanfordis proovid pilli ja siis tellid pillipoest, aga muidugi ei saa sa garantiid, et just sellel isendil, mis Sulle saadetakse, mingit defekti pole. See on see pillipoe puudus. Aga niipalju, kui mina olen kuulnud, makstakse pilli defekti korral remont kinni.
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
liivainimene

Post by liivainimene »

Pillipoest nagu igalt poolt mujaltki ostes on õigus 14 päeva jooksul ese tagastada ja raha tagasi saada. Olen isegi mõelnud, et telliks mingi haige pilli sealt ja kui ei meeldi, annan tagasi.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Roki

Post by Roki »

+ neil on enamus ajast tagaruumis üks haigelt hea võim nimega Engl Screamer 50 Combo ja kui rääkida, siis saab oma pille seal proovida järgi.
liivainimene

Post by liivainimene »

Stanford müüb Englit O_O ???

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
triipriit

Post by triipriit »

liivainimene wrote:igalt poolt mujaltki ostes on õigus 14 päeva jooksul ese tagastada ja raha tagasi saada.
See nüüd küll tõele ei vasta. Pillipoes saab nii ja ka postikataloogides, aga poed küll sellist võimalust ei anna.
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
liivainimene

Post by liivainimene »

Hm, uurisin natuke tarbijakaitset ja ei paista tõesti sellist seadust. Aga poodidel ei ole tegelikult see nii olulinegi, seal saab reaalset kaupa enne ostmist proovida.

Roki

Post by Roki »

liivainimene wrote:Stanford müüb Englit O_O ???
Eip, pillipood.
Goldec

Post by Goldec »

Roki wrote:+ neil on enamus ajast tagaruumis üks haigelt hea võim nimega Engl Screamer 50 Combo ja kui rääkida, siis saab oma pille seal proovida järgi.
Aga asi on selles, et mingi hea võimuga võid sa HB ka laulma panna, aga küsimus on selles, kas ta sinu võimuga ka sama hästi kõlab.

Ise plaanin ka omalue just selle (ehk siis epi LP) pilli osta kunagi.
Roki

Post by Roki »

Nojah, selles osas on sul õigus, et number 1 hääle mõjutaja on võimendi.
Locked