H&K Edition Blue 30R
H&K Edition Blue 30R
kas keegi oskab midagi võimendi kohta kommenteerida ma panin 2 nädalat tagasi pillipoest tellima ja varsti peaks saabuma .. panin veel tellima H&K FS-1 (pedaal kanalite vahetamiseks) .. et kui kellegil on kogemusi võimuga siis miinuseid ja plusse selle kohta.
..
Normaalne oleks küsida enne ja siis tellida.
Praegu jääb mulje, et sa ei teagi mida sa tellid.
http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1
Praegu jääb mulje, et sa ei teagi mida sa tellid.
http://reviews.harmony-central.com/revi ... Combo/10/1
- liivainimene
60-R on küll väga okei võim. Kuskil siin ma kirjutasin selle kohta pikemalt ka vist, vaata, otsi kui viitsid.
FS-1 tellimine on puhas röövimine (478 krooni, haha). Kui sul üks kidrajuhe üle on või mingit suva kaablit (2 juhtmega), siis muud jupid on umbes 30 EEK. Korpuse saab näiteks teha stiilselt puust.
FS-1 tellimine on puhas röövimine (478 krooni, haha). Kui sul üks kidrajuhe üle on või mingit suva kaablit (2 juhtmega), siis muud jupid on umbes 30 EEK. Korpuse saab näiteks teha stiilselt puust.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
ma saan seal 10% vähemalt alla.liivainimene wrote:60-R on küll väga okei võim. Kuskil siin ma kirjutasin selle kohta pikemalt ka vist, vaata, otsi kui viitsid.
Oh. Hea mõte. Teistel võimudel peaks kah nii saama eks?liivainimene wrote:60-R on küll väga okei võim.
Panen kõrva taha ja kunagi kui FS'ga võimu ostan, siis teen omale vinge puust korpuse sellele.
- liivainimene
Kui FS peab ainult kahte kanalit vahetama, siis töötab ta nii, et ühendab lihtsalt 2 kontakti kokku.
minu FFS
minu FFS
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Väga vinge! Lahe sinine led kah. Tõesti mõttetu osta poest kui ise saad kasvõi töpa tunnis korpuse teha ja juppe läheb sinna ju nii vähe.liivainimene wrote:Kui FS peab ainult kahte kanalit vahetama, siis töötab ta nii, et ühendab lihtsalt 2 kontakti kokku.
minu FFS
- liivainimene
See on isegi tööõpetuse tunni projekti jaoks liiga lihtne, õpetaja selle eest hinnet ei pane 
Sinise lediga on see lugu, et pead kontrollima, kui suurt pinget su võim FSiauku laseb, et läbi ei kõrvetaks.
H&K'dest veel niipalju, et sain just enda oma tagasi pärasti pikka lahusolekut ja oi kui tore on
Sinise lediga on see lugu, et pead kontrollima, kui suurt pinget su võim FSiauku laseb, et läbi ei kõrvetaks.
H&K'dest veel niipalju, et sain just enda oma tagasi pärasti pikka lahusolekut ja oi kui tore on
- liivainimene
Palju õnne!
Minu soovitus, kuidas neist karpidest ilusat häält välja võluda, oleks, et keera clean kanali volüüm põhja, reverb nii kahe-kolme peale, ekvalaiser vastavalt kitarrile ja vaata, mis siis saab.
Minu soovitus, kuidas neist karpidest ilusat häält välja võluda, oleks, et keera clean kanali volüüm põhja, reverb nii kahe-kolme peale, ekvalaiser vastavalt kitarrile ja vaata, mis siis saab.