Marshall vs Engl

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Roki

Marshall vs Engl

Post by Roki »

Tervist. Ma sain äsja oma uue kitarri kätte ja nüüd pn ainult uus võim puudu. Ma tahtsin saada lampvõimu ja pilk jäi Marshall TSL602 peale seisma, mille hind on ca 20 tuhat, aga pärnus 15,5 tuhat. 60 W, foot switch jne-jne. Samas, pillipoes üks tore mees rääkis ja näitas ja lasi proovida Engl Screamer 50 Combot. See maksab muidu 16,8 k + ca 3 tuhat pedaali eest. Ta rääkis veel, et enamus eesti artiste laenavad seda ja kiidavad taevani, et see omab kõik teised pooleks. Heli oli väga mõnus ja lihtne oli kanaleid vahetada jne. Probleem on selles, et see tuleb ainult kallim ja seda peab suhtelislt kaua ootama. Mida teie arvate, et kumba tasuks valida või kumb on teie arvates mingi omaduse poolest parem?
Morgoth

Post by Morgoth »

Kui sa niguiinii juba päris suure summa välja käid, siis võta ikka see, mis sulle rohkem meeldib. Ma arvan, et see ootamine sind ära ka ei tapa.

Mis kitarri sa said siis ?
Roki

Post by Roki »

Ibanez rgt42 dx. Summa väljakäimine ei ole nii suur probleem, aga kitarr on käes, kitarri potentsiaal on tohutu, aga võimu pole. Läbi arvuti Guitar Rig 2te mängimine ei ole ka sama, mis päris asi. Pärnus saaks korra ära käia ja asi oleks olemas, aga samas seda Englit kiidavad mitmed Eesti artistid ja seda on Eestis ainult 2 tükki.
Goldec

Post by Goldec »

Kui sa juba Englit proovida said ja selle sound sulle meeldis, siis osta kindlasti see! Kannata veel see natuke läbi arvuti välja. Vähemalt sa ei pea siis halvemaga leppima!
Locked