Oh jumal. Üle aasta juba mööda läinud viimasest uuendusest.
Ei tegelt mul suht häbi juba, et ikka pole kitarr valmis, aga pole aega väga olnud. Nüüd siis suvel väheke oli ja jõudsin juba suhteliselt lähedale lõpuni.
Sõrmlaud küljes; pingutite augud puuritud; krihvid paigaldatud, lihvitud ja kroonitud; mother of pearl inlay'd paigaldatud.
Vabandan juba ette piltide kvaliteedi pärast, telefoni kaamera pole just eriti hea.

Oskab ehk keegi soovitada, millega kõlakasti töö käigus tekkinud täkkeid täita? Olen katsetanud PVA+peen saepuru, AR liim+peen saepuru ja - nagu tark raamat soovitas - superattack+peen saepuru, kuid mitte miski nendest ei anna soovitud tulemust, mis täidaks augu, saaks siledaks lihvida ja ei jää väga näha.

Suurema ehitusega on suht asjad ühel pool ja tegelen praegu kõlakasti bindingu ülejäänud kõlakastiga tasa lihvimise ning kõlakasti lihvimisega. Kuid kuna kool hakkas jälle ja käin kaugel linnas koolis, siis läheb raskeks lähiajal aja leidmisega kitarriga edasi tegelemiseks.
Järgmine samm on ära lakkimine. Kunagi mõtlesin kitarr ära värvida, aga otsustasin, et vaatamata väikestele iluvigadele siin ja seal on ikkagi tegemist minu jaoks ilusa kitarriga ning otsustasin, et ei taha kõike seda värvi alla peita. Oskab ehk keegi mõne laki osas nõu anda?