Guitar Pro 6
Guitar Pro 6
Et on siis väljas juba ka Guitar pro 6
Ametlik leht asub siin
On keegi ka selle tööle saanud?
Ise tõmbasin aga kahjuks tööle pole siiamaani saanud.
Tundub palju mõistlikum kui vanemad versioonid.
Ametlik leht asub siin
On keegi ka selle tööle saanud?
Ise tõmbasin aga kahjuks tööle pole siiamaani saanud.
Tundub palju mõistlikum kui vanemad versioonid.
Re: Guitar Pro 6
Minu jaoks tundub liiga ulme. Pigem jään 5'e juurde.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
Mul on see olemas, aga igapäevaselt kasutan pigem GP5'te. Võtab aega, et sellega harjuda, aga ta on parem. Seal on RSE 2, seal saab ise valida võimude ja effektide vahel ja ise seaded paika kruttida. Kujundus ja tööriistad on mugavam ja kenam.
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
ma sikutasin ka selle netist,aga kahjuks ei saa kasutada veel. netis pole veel neid keysi et saaks kasutama hakata.v2ga lahe asi ikka see.:Dl6bu tykiks ajaks
Washburn WI-66PRO Idol Series
Samick Greg Bennett design akust
Vox Nightrain + NT112 cabinet
Line 6 POD HD500X
Samick Greg Bennett design akust
Vox Nightrain + NT112 cabinet
Line 6 POD HD500X
Ma igaks juhuks hoiatan, et see pole siin selline foorum, kus pirajuttu võiks niisama ajada.nuvlear0 wrote:netis pole veel neid keysi et saaks kasutama hakata.
Muidu GP6 tundub mulle ka liiga ulme. Kuna RSE-d niikuinii ei kasuta ja vana versiooni kasutajaliides on harjumuspärasem, siis ilmselt upgrade'ma ei hakka.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
-
Mulle küll meeldib GP6 väga. Palju mugavam on kasutada ja RSE sound on kõvasti parem võrreldes eelmise versiooniga.
Hankisin endale ka paar päeva tagasi GP6, minuarust palju parem kui eelnev GP5, peamiselt RSE poolest, sound on palju realistlikum ja on olemas ka EQ,võimud ja muud plokid, millega saab juba mingisuguse kidrasoundi kätte.Soovitan kõigil proovida.
- RockaRolla
Katsetan ka GP6-te. Ainuke asi mis väga ei meeldi on see, et trummid ei toimi enam nii nagu varem.
Throw the Jew Down the Well
Väga halvasti organiseeritud võrreldes eelmise versiooniga, ja kõige hullem on see, et kitarrikaela ja klaveri klaviatuuri saab ainult eraldi aknas vaadata, ning see jääb igale poole ette. Esimese kahe päeva pärast downgrade'isin 5 peale tagasi.
Mul kipub GP6 suht tihti crashima ka ,kas teil sama jama?
- RockaRolla
Tüüpiline. Ise tegin samamoodi.tykonu wrote:Väga halvasti organiseeritud võrreldes eelmise versiooniga, ja kõige hullem on see, et kitarrikaela ja klaveri klaviatuuri saab ainult eraldi aknas vaadata, ning see jääb igale poole ette. Esimese kahe päeva pärast downgrade'isin 5 peale tagasi.
Throw the Jew Down the Well
Mnojah. . . Päris hea, kuid häirib see, et trummimajandus üpris sassis minujaoks on.
Proovisin mingit tab'i seal ehitada. Aga üks jama oli selles, et mõni noot kõlab kauem, mõni vähem. Ma ei oska seal seda aega reguleerida.
Proovisin mingit tab'i seal ehitada. Aga üks jama oli selles, et mõni noot kõlab kauem, mõni vähem. Ma ei oska seal seda aega reguleerida.
No siis õpid...mingi algkooli tasemel noodi tundmine ikkagi on vajalik. Noodi pikkuseid määratakse ikkagi noodi enda märgi järgi (a la 1 suur seest rühi kera on 4/4 nooti ehk terve takti täis - väga pikk noot).jegesmesh wrote:Tõmbasin omale sama programmi, nüüd võiks keegi mind õpetada .
Guitar Pro 6 toimib ilusti maciga, pole probleemi. Win 7 all toimis ka. Mis teil seal probleeme tekitab, et ei toimi?
Endal jääb ka tabulatuuri tegemine ehk loo kirja panemine rohkem noodilugemise/tundmise puudulikkuse taha. Hetkel tegelengi sellega vaiskelt:)
Endal jääb ka tabulatuuri tegemine ehk loo kirja panemine rohkem noodilugemise/tundmise puudulikkuse taha. Hetkel tegelengi sellega vaiskelt:)
Vintage 100AFD Paradise ning orange võim
walden akust
walden akust