Mul kah algul väikseim näpp oli aeglane, siis harjutasin nii, et mängisin mingeid ühe keele lugusi hästi kiiresti just selle väikse sõrmega. Nüüd on juba täitsa kiire. Ja see RHCP soolojupp on küll kerge. Harjutada vaja.
medikaga ikka vast, a ma usun et ühe näpuga lugude läbi mängimine on suht kole, pigem võtta lihtsalt skaalasid läbi, seal on üldiselt nii et pead kõik nelja näppu kasutama, ning see arendabki siis esialgu puudulikku väikest näppu kui ka kõikide teiste näppude koostööd. + saad mõne skaala ka selgeks
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Mulle meeldib kõige rohkem nii kindlat soolot mängida, kui on sellest guitar pro fail... alguses panen tempot madalamaks ja sis mängin kaasa ja siis kui hakkab tulema juba sis hakkan järjest kiirust juurde lisama.
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen.
soolot vöid yksköik millega mängida. Hendrix mängis hammaste ja keelega ka.
aga vaevalt et sa pöidlaga eriti kiiresti mängida suudad. nii et medikaga ikka jah.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Konkreetselt seda kohta mängiksin mina kolme näpuga. Paneksin näpud paika ja siis tõmban ära 14 freti noodi, siis võtaksin (kolmanda?) sõrme ära ja tõmbaksin 12 freti noodi, võtaksin (nimetissõrme) ära ja siis mängiksin 13 freti noodi. Ja uuesti sama asi...sõrmed peavad sel juhul liikuma minimaalselt.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
ma ei tea, seda saab ju sellise väikse kahekeele sweepina mängida päris kiiresti.
pöhimötteliselt ju köige lihtsam "tilulilu" mis soolodes yldse olla saab. miks asja keeruliseks ajada pöialde ja asjadega
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
flamenco tyybid on vabse pöidla tremolo kunnid et tyybid võivad sama moodi sul pickingus pöidlaga mängida t=200 (4 nooti löögis) krommatilist helirida. Kuula mingi Paco de lucia jne tüüpe
Seda soolot mängitakse 3 sõrmega nagu eelpool öeldud ja kui sul see välja ei tule oled väga väga alguses ja peaksid tegelema harjutustega mis on tüütud ja ei kõla aga arendavad sõrmi.