Mis teha, kui kurb see ka ei ole on igal ühel õigus oma arvamusele

(Kroom on metalliline aine

Oot, aga mis sellest siis on, kui häälestuskruvid on seest plastikust. Klassikalistel pillidel on nad enamasti üleni plastikust (kallimatel pillidel vist luust?) ja keegi ei räägi, et oi kui sitad pillid on.rait1 wrote:Need on üle kroomitud ja kroom juhib elektritBoing wrote:hahaaa mine ***** ma võtsin selle pinguti maha ja testisin. Testisin kas see osa laseb signaali ja elektrit läbi, üllatus ülletus laseb kyll järelikult metall
Aga see selleks - mina arvamus jääb ikka selle juurde, et Stagg ON sitt pill - imege või sitta, mina oma arvamust ei muuda
AXYB wrote:
Stagg sw203ce-tr
Mina siis sellise pilli omanik...
ostsin umbes pool aastat tagasi ja olen väga rahul...
On selline mõnus heli ja kael on ka hea mugav
Hinnaks oli 3000.-
Kitarril siis veel kahte sorti input, erinevad sätted ja selline nupp nagu phase, mis on mõne võimendi puhul vägagi kasulik.
Miks selle staggi pilt deanguitarsi kodukale üles on pandudDropD wrote:Minu kaelas ripub juba üle poole aasta selline pill:
http://www.deanguitars.com/userpics/lib ... BK%202.jpg
Ja ma olen ääretult rahul selle pilliga. Keeled on väga madalal ja ei plärise, sound on minu jaoks küll hea, mingeid defekte küljes pole. Väga lahe pill minu meelest.
Võrdluseks: mu sõbral on minust hiljem ostetud LTD ja see on juba korra paranduses käinud, sest kael oli kõver ja vol potekas tuli lahti. Nii et ei tasu viriseda, Stagg teeb oma hinnaklassis väga normaalseid pille.