Millist pilli valida?
-
Need on ju western kitarrid..(kuju selline)
Ise sellist ei ostaks.
osta mingi tavaline akutsiline kitarr mite western ja parim hind oleks kuskil 1500.- kuni 2000.- (algajale)
Mine Tallinas südalinnas Stanfordi muusikapoodi..
Seal see mees sind kindlasti aitab.
Mind küll aitas ise ta mängib sõpruse puiestees bassi jne.
Ise sellist ei ostaks.
osta mingi tavaline akutsiline kitarr mite western ja parim hind oleks kuskil 1500.- kuni 2000.- (algajale)
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Western kitarrid on ka akustilised kitarrid ja ma küll ei arva, et selles hinnaklassis saab algaja enda jaoks parima kitarri. Võiks nagu natuke teada enne, kui hakkad mingit nõu andma.Hybrid Soldier wrote:Need on ju western kitarrid..(kuju selline)
Ise sellist ei ostaks.
-
Kle ära tule sõnu loopima siia.Morgoth wrote:Western kitarrid on ka akustilised kitarrid ja ma küll ei arva, et selles hinnaklassis saab algaja enda jaoks parima kitarri. Võiks nagu natuke teada enne, kui hakkad mingit nõu andma.Hybrid Soldier wrote:Need on ju western kitarrid..(kuju selline)
Ise sellist ei ostaks.
Tean omal kogemustel.
Ise endal on 1795.- Yamaha mis on väga hea.
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Ma ei saaks öelda, et su pill halb oleks, kuna pole seda ise proovinud, kuid mine poodi ja proovi mõnda kallimat pilli ja siis ütle mulle mis on väga hea.Hybrid Soldier wrote:Kle ära tule sõnu loopima siia.Morgoth wrote:Western kitarrid on ka akustilised kitarrid ja ma küll ei arva, et selles hinnaklassis saab algaja enda jaoks parima kitarri. Võiks nagu natuke teada enne, kui hakkad mingit nõu andma.Hybrid Soldier wrote:Need on ju western kitarrid..(kuju selline)
Ise sellist ei ostaks.
Tean omal kogemustel.
Ise endal on 1795.- Yamaha mis on väga hea.
Praegu mängingi isa vana klassikalise pilliga, mis on oma aja ära näinud ja olen mänginud ka westerniga ning mulle meeldib rohkem. Lähen Pärnusse pillipoodi ja võtan kellegi teadjama kaasa, kes oskab ka midagi mulle soovitada. Aga kas on mõtet osta elektro-akustiline või siis tavaline akustiline? Ma arvan, et selle eeltoodud hinnaklassis mingit korralikku elektro-akustilist ei saa...
-
Ega see elektro-akustiline midagi muud ei anna kui et tahad mingi aeg lihtsalt kõvemini mängida.Marko wrote:Praegu mängingi isa vana klassikalise pilliga, mis on oma aja ära näinud ja olen mänginud ka westerniga ning mulle meeldib rohkem. Lähen Pärnusse pillipoodi ja võtan kellegi teadjama kaasa, kes oskab ka midagi mulle soovitada. Aga kas on mõtet osta elektro-akustiline või siis tavaline akustiline? Ma arvan, et selle eeltoodud hinnaklassis mingit korralikku elektro-akustilist ei saa...
Kuio niisama harjutada tahad siis osta ikka tavaline, aga kui mingeid kontserte tahad andma hakata sellega siis osta elektro

Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Re: Millist pilli valida?
välimusejärgi valides võtaks teise pilli kuna sellel keresse sisselõige tehtud
kas cort on mingi ibanezi tütarfirma või kogemata näeb välja nagu ibanez
Ei näe ju. Vaata seda plastiktükki seal kõlaava all ja pea kuju. Lihtsalt kitarrid mõlemad...ANdrus wrote:välimusejärgi valides võtaks teise pilli kuna sellel keresse sisselõige tehtud
mõtlesin aw 100ga sarnasustFaramir wrote:Ei näe ju. Vaata seda plastiktükki seal kõlaava all ja pea kuju. Lihtsalt kitarrid mõlemad...ANdrus wrote:välimusejärgi valides võtaks teise pilli kuna sellel keresse sisselõige tehtud
http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=AW100
- liivainimene