Kuidas osta oma elu esimest kitarri
Re: Kuidas osta oma elu esimest kitarri
Nojah, ega ta pole kaugeltki ainus, kes sama vea teeb. Ja võib-olla ma ülehindan kitarri osade nende õigete nimedega nimetamise tähtsust.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Re:
Kas mitte www.ismusic.ee ole IS Musicu kodulehekülg ?IS Musicul minu teada kodulehte ei olegi.
Re: Re:
Nad tegid selle kodulehe üsna hiljutiHooters wrote:Kas mitte http://www.ismusic.ee ole IS Musicu kodulehekülg ?IS Musicul minu teada kodulehte ei olegi.
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Kolasin thomanni lehel ringi ja seal on dreadnought ja jumbo guitars mis need endast tähendavad?
Mõlemad on veidi suurema kerega kui keskmised western tüüpi kitarrid, tekitades sügavamat ja valjemat heli... Drednought on veidi "kandilsiema" kujuta. Põhimõtteliselt kasutatakse neid termineid kõlakasti kujust rääkides.
Dreadnought wikipedias
Dreadnought wikipedias
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
-
Uhh... Loen kõiki neid võõraid nimetusi ja nimesid ja peas tekib aina suurem segadus
Kitarri mängimise oskust olen alati kadestanud ja ihaldanud. Juba ammu küpseb peas plaan ka omale soetada üks pill ja õppida kasvõi niipalju mängima, et suvistel grillõhtutel tinistada. Aga selles kitarri maailmas olen täielik "blondiin" . Nüüd võtsin endale eesmärgiks osta omale lõpuks kitarr. Aga milline oleks mõistlik valik? Teadmised on null ja oskused samuti null
Õnneks leidsin selle foorumi ja tuulan siin nüüd suure huviga ringi ja ahmin tarkuseteri...

Kitarri mängimise oskust olen alati kadestanud ja ihaldanud. Juba ammu küpseb peas plaan ka omale soetada üks pill ja õppida kasvõi niipalju mängima, et suvistel grillõhtutel tinistada. Aga selles kitarri maailmas olen täielik "blondiin" . Nüüd võtsin endale eesmärgiks osta omale lõpuks kitarr. Aga milline oleks mõistlik valik? Teadmised on null ja oskused samuti null

Õnneks leidsin selle foorumi ja tuulan siin nüüd suure huviga ringi ja ahmin tarkuseteri...
Alustuseks - oled sa välja mõelnud kas sa tahad akustilist kitarri, elektrikitarri või hoopis bassi?stoneangel wrote:Aga milline oleks mõistlik valik?
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
-
Niipalju saan aru, et tahan akustilist kitarri - elektrit kardan ja bass ei sobi minu küünevärviga
Ok, see viimane oli nali, muidugi...
Kui nüüd tõsisemalt rääkida siis soov ongi olla sellel tasemel, et ma võiks oma seltkonnas, näiteks lõkke ääres , meeleolu tekitada või lihtsalt oma lõbuks mängida.
Kahjuks pole minu tutvusringkonnas ühtegi "kidrameest" nii, et see õppimise teekond saab olema karm ja okkaline

Ok, see viimane oli nali, muidugi...

Kahjuks pole minu tutvusringkonnas ühtegi "kidrameest" nii, et see õppimise teekond saab olema karm ja okkaline

Lõkkepilliks on pigem Western kitarr ehk siis metallkeeltega akustiline. Ma küll ei tea, kas metallkeelte värv su küüntevärviga klapib, kuid lihtsam on vist küüni pilli järgi värvida kui vastupidi 
Mis su hinnapiir on? 100€, 200€, 300€, 400€?

Mis su hinnapiir on? 100€, 200€, 300€, 400€?
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
-
Kuna pole just miljonäri tütrena sündinud siis võiks muidugi võimalikult odav olla see aparaat. Aga rõhk jääks ikkagi kvaliteedile. Päris mänguasjapoe kitarri tasemel ka ei tahaks omale uut sõpra 

No ütle suurim summa, mis sa oled nõus kulutama, siis me oskame midagi soovitada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
-
Pakun, et kuskil 100 raha kanti võiks asi jääda. Saan aru, et selle eest just super-hüper pilli ei saa aga alustuseks "asi seegi"...
Sellises hinnaklassis soovitan igal juhul pigem vaadata kasutatud pille, kui poest mõni odav asi osta.
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ole natukene julgem, oota ja lisa sinna juurde vähemalt samapalju veel raha.stoneangel wrote:Pakun, et kuskil 100 raha kanti võiks asi jääda. Saan aru, et selle eest just super-hüper pilli ei saa aga alustuseks "asi seegi"...
Ei tasu esimese pilli peale liiga palju kulutada, kuna lõppudelõpuks võib ikkagist juhtuda et huvi kaob, pill jääb seisma ja siis tuleb palju odavamalt maha müüa...Hendri wrote:Ole natukene julgem, oota ja lisa sinna juurde vähemalt samapalju veel raha.stoneangel wrote:Pakun, et kuskil 100 raha kanti võiks asi jääda. Saan aru, et selle eest just super-hüper pilli ei saa aga alustuseks "asi seegi"...
Mina sain oma esimese kitarri 350 krooni eest, siiamaani olen rahul

Kui silm lahti hoida, võib vahel vägagi odava hinna eest asjalikku kraami leida.
Practise until your fingers bleed!
I drive a Harley Davidson motorcycle and play a Harley Benton electric guitar
.
I drive a Harley Davidson motorcycle and play a Harley Benton electric guitar