Floyd Rose paigaldamine

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Sic_Cyrus

Floyd Rose paigaldamine

Post by Sic_Cyrus »

Kas oleks võimaliks/mõtekas paigaldada floyd rose ESP Ltd Ex-50le, millel on bolt on neck. Tahaks teada ka palju see maksma läheks kui laseks kellelgil profil paigaldada.
Must

Re: Floyd Rose paigaldamine

Post by Must »

Ma pakuks, et proffitöö läheks vähemalt 300 maksma. Pealegi, tulemus võib ebarahuldav tulla.
Genetically modified rape
[Siin oli 3 liikuvat pilti]
Black

Post by Black »

Mõistlikum on FR'iga kitarr osta.
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Sic_Cyrus wrote:Kas oleks võimaliks/mõtekas paigaldada floyd rose ESP Ltd Ex-50le, millel on bolt on neck. Tahaks teada ka palju see maksma läheks kui laseks kellelgil profil paigaldada.
Mis vahet sel on mis neck tal on? Öelnud, et tavaline tuunoomaatik brrids on.
Throw the Jew Down the Well
cooloox

Post by cooloox »

RockaRolla wrote:
Sic_Cyrus wrote:Kas oleks võimaliks/mõtekas paigaldada floyd rose ESP Ltd Ex-50le, millel on bolt on neck. Tahaks teada ka palju see maksma läheks kui laseks kellelgil profil paigaldada.
Mis vahet sel on mis neck tal on? Öelnud, et tavaline tuunoomaatik brrids on.
Jah ei tohigi öelda mis neck on, nüüd tuleb terve teema ära kustutada, kahjuks ka terve foorum tuleb ebavajaliku info eest sulgeda ja siis tuleb kõik kinni maksta ja uuesti teha.

Oled sa proff FR paigaldaja RockaRolla, et sa tead mis infot vaja on? ..lihtsalt, vahest tasub ise ka abi pakkuda, mitte hakata jamama, et mida ta liiga palju ütles..

.. kus ta peaks teadma kas seda nüüd oli vaja või mitte? sellepärast ta panigi selle info kaela kohta, äkki läheb vaja?! midagi nüüd pahasti pole ju?

Ma nüüd vabandan oma ärritumise pärast.
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Olgu kitarr sul kasvõi ilma kaelata, Floydi mehhanismi paigaldamiseks see ei oma tähtsust. Pane kael või tatiga kinni.
Sic_Cyrus

Post by Sic_Cyrus »

Ma mõtlesin, et äkki bolt on neckiga läheb ta rohkem häälest ära vms. Rockarolla, sorry et ma nii noob olen.

FR maksab umbes 200 + paigaldamine 200 -.-
Oleks vist mõistlikum ikka FRga kitarr osta
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Ega kael bolt on-i tõttu lahti ei ole ega edasi-tagasi vängerda.

Folydi lisamine on mõtekas ainult kas kalli või siis väga hea ja südamelähedase pilli puhul. Tänapäeva odavtoodangule üldjuhul seda lisada ei tasu.
Must

Post by Must »

RockaRolla wrote:Ega kael bolt on-i tõttu lahti ei ole ega edasi-tagasi vängerda.
Olen ise näinud kuidas Sooäär oma telecasteriga kaela kangutas, selline veerandtoonine vahe tuli. P-bassiga olen ma näinud kuidas lamades keeled vastu krihve lähevad, püsti seistes on normaalselt.
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Must wrote:
RockaRolla wrote:Ega kael bolt on-i tõttu lahti ei ole ega edasi-tagasi vängerda.
Olen ise näinud kuidas Sooäär oma telecasteriga kaela kangutas, selline veerandtoonine vahe tuli. P-bassiga olen ma näinud kuidas lamades keeled vastu krihve lähevad, püsti seistes on normaalselt.
See on juba hoopis teine teema.
Must

Post by Must »

RockaRolla wrote:
Must wrote:
Kuidas nii, on ju laialt teada, et bolt-on kaelaühendused on on vähem stabiilsed kui neck-through ja liimitud ühendused.
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Must wrote:
RockaRolla wrote:
Must wrote:
Kuidas nii, on ju laialt teada, et bolt-on kaelaühendused on on vähem stabiilsed kui neck-through ja liimitud ühendused.
See ei tähenda, et Folyd rose muudaks polt-oni ebastabiilseks e. poldid hakkaks järgi andma või midagi.
Last edited by RockaRolla on 13 Mar 2011, 20:16, edited 1 time in total.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Must wrote:Kuidas nii, on ju laialt teada, et bolt-on kaelaühendused on on vähem stabiilsed kui neck-through ja liimitud ühendused.
Pole nad midagi vähem stabiilsed. Ma saan oma LP-ga kaela kangutades ka veerandtoonise vahe kätte, ja sellel on liimitud kael. See vahe tuleb sellest, et kael ise paindub, mitte sellest, et ühendus logiseks või järgi annaks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked