Pillimeister Tartus
Pillimeister Tartus
Selline mure, et teab keegi soovitada tartus mõnd asjalikku pillimeistrit? (Liivamäe langeb välja! sel teemal ei arutle
). vaja lihtsalt pillile väike ülevaatus ja hooldus teha (kael, sild, elekrtoonika). suht kiire ka, juuli alguses peaks pill tip-top korras olema.
šhuubiduubi
hehe... häälestada ja peale seda väikest timmi oskan ma ise ka teha. vähe põhjalikumat ülevaatust on tarvis. ja seda pilli täitsa "hobi"meistrile vaatamiseks ei annakolp wrote:Mis pilliga tegu on? Ma mingi suur meister ei ole, aga häälestamise ja timmiga olen seni ise hakkama saanud. Nädalavahetustel käin tihti ka Tartu vahet.
šhuubiduubi
ega häälestamine ei tähenda aint keelte pingutust! vaevalt, et sa oled ise tune bridge`i häälestand. ja timmimise alla loen mina ka näiteks fretboardi lihvi bridge´ide ja griffide vahetust ja ka füüsiliste pilli kahjustuste likvideerimist. ka olen pilli elektroonikaga veidi kursis. mu enda 35 aastat vanast ida-saksa musimast pole näiteks peale puidu suurt midagi originaali alles jäänud. igal juhul kaela painde regull trussrodi abil pole mulle mingi probleem. aga eks otsi pillimeistrit edasi ja maksa talle hingepappi, et ta su pillile mõttetuid kulutusi teeks. ma ei küsinud asjata, et mis pilliga tegu on. pille igasuguseid käes käinud ja neil suht erinevad regull võimalused. kui sul mõni tobe kaasaegne midi formaat pill on, siis nendega ma ei viitsi jamada. ka ei meeldi mulle odavad strati koopiad, mis on regullimiseks väga sitast puidust. nii, et otsusta ise! 
84. aasta gibson explorer kahleri tremologa(ehk siis sillast häälestatav), aktiiv el. sys. krihvidega probleeme pole, need on hiljuti vahetatud. elektroonikas oli väike kala aga selle leidsin üles.kolp wrote:....
iseenesest on pill timmis, häälestub hästi jnejne...aga ülevaatus asjatundja poolt ei teeks paha.
stuudiosse minek ja oleks hea kui asi oleks ideaalselt korras + pole lihtsalt hetkel sellist vaba momenti, et maha istuda ja kogu töö ise ette võtta
seda ka, et pole just päris eile sündinud : )
šhuubiduubi
tegelt tahaks seda pilli isegi näha. pole kahleritega kokku puutund aga tean, et gibon neid kasutab. just custom shop pillidel. endalgi on üks kahleriga silmapiiril, kui sellel 2 singlit, 1 humbucker. selle tremolo lähem nägemine paneb mind ehk otsustama. no ja saaksin ühtlasi ka oma hinnangu anda. nädalavahetusel äkki tartus ka. anna teada, kui on huvi! minu nr: 5112022, või saada enda oma!
oleks tartus, siis saaks hea meelega kokku, aga ma olen HRC laagris ja alles pühap. õhtu tulen tagasi. ja enne suve lõppu vist ei jõuagi nädalavahetusteks tartu.kolp wrote:tegelt tahaks seda pilli isegi näha. pole kahleritega kokku puutund aga tean, et gibon neid kasutab. just custom shop pillidel. endalgi on üks kahleriga silmapiiril, kui sellel 2 singlit, 1 humbucker. selle tremolo lähem nägemine paneb mind ehk otsustama. no ja saaksin ühtlasi ka oma hinnangu anda. nädalavahetusel äkki tartus ka. anna teada, kui on huvi! minu nr: 5112022, või saada enda oma!
muidu selle kahleriga on see värk, et kui oled harjunud FR-iga mängima, siis tahab ikka hea jupp aega harjumist. ta on palju kordi kergem/pehmem
šhuubiduubi