Hetkel on tal 2 single coil helipead: kaela ja keskmises positsioonis. Sillas on humbucker.
Mõlemad single coilid on välja vahetatud ja on Swineshead Spotlightid. Humbucker on stock.
Plaan on järgmine:
1. Teha HSS tüüpi pill SSS pilliks.
2. Lisada kolm lülitit helipeade seadistamiseks.
3. Modifitseerida volüümi ja tooni potentsiomeetreid.
4. Teha custom pickguard Yamaha Pacificale.
5. ?
6. Profit...
Lülitite funktsioon ei ole veel päris selge aga esialgne plaan on selline:
Lüliti 1: Lisab kaelahelipea paralleelselt (võimalik saavutada Telecasteri laadne heli (B+N) ja midagi põnevat (B+M+N)).
Lüliti 2: Muudab keskmise helipea faasi.
Lüliti 3: Lisab silla helipea jadamisi (peaks saama humbuckeri laadse heli ilma mürata).
Lülititena plaanin kasutada kolme liuglülitid, mis asetseksid keskmisest helipeast allpool.
Kui kõik lülitid on väljas saab pillist kätte standartse Strat tüüpi pilli heli (st helipeade lüliti on seadistatud standartselt).
Kuna Yamaha Pacifica seeria pillid ei ole päris sama kujuga, mis Fenderi Stratocasterid (mis on ka loogiline), tuleb pickguard disainida vastavalt antud pillile. Kõrvutasin Fenderi pickguardi ja Yamaha oma ning vahe on suur.
Olen oma töös veel alguses ent pickguardi disaini protsess peaks üldjuhul olema selline:
Faded lubas mul toredasti oma skännerit kasutada ning sain oma praeguse pickguardi sisse skännitud. Modifitseerisin seda veidike Photoshopis (veidi kontrastsemaks ja keerasin ta õigetpidi) ning sealt edasi kasutasin pilti alusena Corel Drawis.
Joonestasin Corelis pickguardi sisse ning tegin soovitud modifikatsioonid. Hetkel näeb tulemus välja selline:

Plaan on leida kuskilt 3 mm paksune pleksiklaas ning firma, kes mul selle vesilõikusega välja lõikaks vastavalt CAD joonisele.
Ei ole veel otsustanud mis värvi pickguard peaks tulema. Mõttes mõlguvad must, valge ja punane. See oleneb muidugi ka sellest, mis värvi pleksiklaasi mul on võimalik leida.
Täiendan teemat nii, kuidas töö areneb... Comments, suggestions, flames?