Võimendi 5-6k

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mitte päris. Footswitch vahetab võimus erinevaid kanaleid (nt. clean / drive) ja lülitab efekte sisse-välja. Kitarrist läheb signaal võimu ikka ainult ühte juhet pidi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Enno

Post by Enno »

Faded wrote:Mitte päris. Footswitch vahetab võimus erinevaid kanaleid (nt. clean / drive) ja lülitab efekte sisse-välja. Kitarrist läheb signaal võimu ikka ainult ühte juhet pidi.
:? Kuda see värgendus siis töötab, tal peab ju mingi viis olema kuda võimule öelda mida teha, mingi spets juhe, ma leian, et päris tavaline kaabel selleks ei tohiks sobida. :?:
TnX

Post by TnX »

Minu marshallil on see on/off põhimõttel. Enamustel minuteada on. Vähemalt kahekanalistel võimudel. Reverbi jaoks on kah on/off. Usun, et ainult kanalivahetuse tegemise jaoks peaks ju piisama suht tavalisest juhtmest :)

Tähendab, pisut segane sai vist. Üks nupp siis. Sulgeb vooluringi peale vajutades ja avab uuesti vajutades.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
liivainimene

Post by liivainimene »

Ühe nupuga footswitchi juhtmeks kõlbab tavaline kidrajuhe, switch ise peab lihsalt kokku ühendama selle juhtme 2 kontakti. Tavaliselt on nii, et kui kontaktid koos, on võim kärina peal ja kui lahti siis kliinil. Seda saab proovida, kui pista tavaline kidrajue footswitchiauku ja siis nt. kirjaklambriga juhtme ots ja korpus kokku ühendada. Ma tegin enda H&K'le väga ontliku FS'i, sellise ilusa puust ja puha.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Locked