Võim

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
liivainimene

Post by liivainimene »

AVT'l on lamp ainult kärina jaoks sees, muud see seal ei tee.
Ja Ameerika on ka paras kahtlane koht. Seal on see lugu, et kui ta tulebki sul koos transaga tsiba odavam, siis tekib küsimus, et mida sa teed siis, kui võim katki läheb? Saadad Ameerikasse parandada? Garantiikorras sa seda Eestis minuteada küll ei saa lasta korda teha.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
seldon

Post by seldon »

http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1531171
Mis te sellisest arvate, pole küll lampvõim vist..
Või siis selline
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1531158
Pole ka vist lampvõim
Ja ma vaatasin, et see on 500.- kallim kõigest, kui see 60w lampvõim
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1531283
See on 100w lampvõim? :shock:
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
TnX

Post by TnX »

Täiesti lampvõim on :)

Mina võtaksin selle nende kolme vahel valides, olgugi, et ma kahjuks pole neist vist ühtegi proovinud...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
seldon

Post by seldon »

Ma ise ka nüüd kaldun selle poole, sellega lammutad maja maha ju :)
liivainimene

Post by liivainimene »

See H&K ei ole jah lamp. Aga. Sul ei ole vaja 100w täislampvõimu. See on paras lollus, sest täislampide parimad omadused avalduvad põhja keeratuna ja 100w isendit annab põhja keerata. Reaalselt on mingid 30-40w täislambid juba vägagi valjud võimendid. Millegi sellise poole vaadates (sama suure raha eest) saad sa oma raha eest rohkem soundi, need vatid ei ole nii olulised.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
IntC

Post by IntC »

PEAVEY Rage 158 Transtube Guitarcombo,15Watt...
Kas see Transtube on siis poollamp või mida see trans seal tähendab.
gitara

Post by gitara »

IntC wrote:PEAVEY Rage 158 Transtube Guitarcombo,15Watt...
Kas see Transtube on siis poollamp või mida see trans seal tähendab.
Peavey väidab, et TransTube kitarrivöim emuleerib lampvöimu saundi. Kuidas ta seda teeb, vöid ise lugeda. Kas reklaamtekst töele vastab, seda peaks kuskil poes oma körvaga kuulama, kui sul muidugi ettekujutus on, mis häält lampvöimud teevad.

http://www.peavey.com/products/browse.c ... Series.cfm

Peavey's exclusive TransTube guitar amplifier technology emulates the sound, high output, warmth and "push back" of tube amplifiers. The TransTube preamp tailors the gain level while the power amp responds to the preamp with natural compression that increases with the amp's volume, just like a tube output section. Now you can get rich tube tone in a lightweight, hasslefree, reliable amp.
Roki

Post by Roki »

Mis hinnaga on võimalik saada kvaliteetset ja korraliku lampvõimu, mis on 15 vatti või vähem, aga mida soovitatakse või räägitakse, et on head ?
seldon

Post by seldon »

liivainimene wrote:Reaalselt on mingid 30-40w täislambid juba vägagi valjud võimendid.
Äkki oskad soovitada mingit 40w'st lampvõimu, midagi odavamat, kuna ei vea rahaga välja, et seda Peavey't osta.
liivainimene

Post by liivainimene »

See link on surnud, äkki saad öelda, palju see piivi maksis ja kui palju oleks "odavam".

seldon

Post by seldon »

See Piivi maksis vist 8135.- kui ma ei eksi. Ja võiks maksta ~6000.-
liivainimene

Post by liivainimene »

6k eest ei saa 40w lampi. Aga kui sa oled Tallinnas, siis mine vaata IS'i ja Stanfordi. Uuri midagi 15w lampide kohta. IS'is võiks mingeid ilusaid Carvineid olla, kaubamaja Stanfordis on H&K mingi lambikas ja Crate'd ka. Proovi neist mõnda lahti keerata. Ma usun, et helivaljus üllatab sind. Kui see valjus sind rahuldab, siis vaata näiteks seda:
Laney LC15
või siis reverbiga
LC15R
Muidugi kui poodidest leiad sobiva hinnaga meeldiva karbi, siis on sul kasulikum sealt osta.

seldon

Post by seldon »

Ma mõtlesin muidu osta võimu kodus mängimiseks ja selleks otstarbeks ka et konsadel võimu kasutada. Ja kuskilt ma kuulsin, et konsadel pole suuremat võimu vaja kui mingi 100w või ajab ka väiksemaga läbi?
Et see 15w jääb vist väheks?
liivainimene

Post by liivainimene »

seldon wrote:...konsadel pole suuremat võimu vaja kui mingi 100w või ajab ka väiksemaga läbi?
Pole vaja suuremat kui 100w tähendabki ju, et 100w on viimane mõistlik suurus ja väiksem teeb ka oma töö ära. 100w on siiski transikate kohta. Kunagi sai ühte teemasse natuke räägitud sellest: link
Aga taaskord, ka 30w lampi ei saa 6k eest.
Kui see lambivajadus just elu põhiline osa ei ole, siis võiksid äkki vaadata sellist asja. 12" Celestioni valjukas, 100w, 3 kanalit(puhas, crunch, lead, puhtal ja kärinatel eraldi ekvalaiserid), kõrvaklapiauk, fxloop, reverb, mingit digisodi ei ole. Stanfordis (mitte kaupsis) oli selline isegi olemas, nii et saad proovida. Seal on praegu juuliallahindlus 15% ka, tasub uurida.

seldon

Post by seldon »

mhmh, seda ma ise vaatasin ka.
Locked