Stagg

Erinevate firmade pillid
Boing

Post by Boing »

rait1 wrote:1) kehvad helipead
2) sitad plastmassist pingutid
3) krihvide ebatasasused(keeli ei saa kaelale piisavalt lähedale lasta - hakkab plärisema teatud krihvidest)(vajab lihvi)
4) kael läheb kergemini kõveraks(tihtipeale põhjuseks kuivamata puit) - või siis tihtipeale on juba poes kõver
5) puit on kaetud sellise värviga, mis sööb kõik pilli kõla ära
6) sitad potekad
7) puidu kvaliteedist rääkimata
Pingutid on päris kindlat kohe metallist(isegi hääles püsib kahtlasetlt kaua)
Keeled on täitsa sobival kõrgusel ja ma ei kaebaks, et üksgi neist pläriseks.
Ja saund tundub kah päris kobe.

Ma olen oma s300-ga siiani suht rahul.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

rait1 wrote:
Roki wrote:Kas keegi oskab välja tuua, et miks staggi peetakse halvaks pillitootja firmaks või mingied mõjuvaid argumente. Kõik kohad on staggi pille täis ja kõik räägivad, et nad ie kõlba kuhugile.
1) kehvad helipead
3) krihvide ebatasasused(keeli ei saa kaelale piisavalt lähedale lasta - hakkab plärisema teatud krihvidest)(vajab lihvi)
4) kael läheb kergemini kõveraks(tihtipeale põhjuseks kuivamata puit) - või siis tihtipeale on juba poes kõver
6) sitad potekad
Mis sa panid lambist need siia? Vb käib selline jutt Apollo kitarride kohta ...Plastmassist pingutid:D irw
AXYB

Post by AXYB »

Mina olen oma staggiga kül väga rahul niet.
Kui kuulete kuskilt, et ostis endale staggi ja mingi kael kõver ja ei tea mida veel sis tähendab see seda,et inimene, kes ostis ei oska lihtsalt õiget pilli valida, et tuleb lihtsalt proovida ja otsida laost see õige.
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen. :D
Boing

Post by Boing »

AXYB wrote:Mina olen oma staggiga kül väga rahul niet.
Sama siin.
Mis stagg sul on muidu?
AXYB

Post by AXYB »

Eespool selles teemas on isegi pilt jms. :)
Boing

Post by Boing »

Heh on jah, ma ei tulnud selle pealegi:D
Terminaator

Post by Terminaator »

rait1 wrote:
Terminaator wrote:Aga seeeest on hea kõlaga :wink:
No oleneb, mida sa heaks kõlaks pead :roll:
kuid minu meelest selle kõla imeb :wink:
No ega sitast võib mõne pärli ka leida :D
rait1

Post by rait1 »

Andre wrote:Mis sa panid lambist need siia? Vb käib selline jutt Apollo kitarride kohta ...Plastmassist pingutid:D irw
Staggil on see osa plastmassist. Kui ei usu võta maha ja kontrolli järgi :wink:

PS: pildil näidiseks oli suvaline kitarr
Last edited by rait1 on 19 Jun 2006, 23:49, edited 1 time in total.
rait1

Post by rait1 »

Boing wrote:
6) sitad potekad

Just seda mudelit ma nende punktide kirjutamisel silmas pidasin :wink: - endal oli vahepeal bändikas see kdira olemas ja siis sai seda ikka uuritud seal, et kas tõesti on nii sitt kitarr nagu räägitakse. Ja mis välja tuli - need kuulujutud ei eksinud

Lõppkokkuvõtteks nende käest, kes Staggi siin kiidavad ja minu juttu ilaks peavad, küsiks ma mitut kitarri te peale Staggi katsunud olete...
Pean silmas just natuke kallima otsa Ibaneze, Fendereid(ka Mehhiko omasid), Epiphone ja muud sellist "juttude järgi paremat kraami"
Boing

Post by Boing »

Sa oled tõeline tuju rikkuja :D
Terminaator

Post by Terminaator »

Täna proovisin Stanfordis mõndasid Stagge ja peaks mainima, et isegi üllatvalt meeldiva kõlaga olid need. Keeled ei olnud kõrgel, vaid olid korralikult sõrmelaulale lähedal. Ja üldiselt oli normaalne hinnaks oli minu mäletamist mööda 2990.
AXYB

Post by AXYB »

Terminaator wrote:Täna proovisin Stanfordis mõndasid Stagge ja peaks mainima, et isegi üllatvalt meeldiva kõlaga olid need. Keeled ei olnud kõrgel, vaid olid korralikult sõrmelaulale lähedal. Ja üldiselt oli normaalne hinnaks oli minu mäletamist mööda 2990.
Ega sa juhuslikult sellist pilli katsunud naq selle teema eespool on... mulle tundus küll, et sa räägid vägagi minu pillist. :D
Terminaator

Post by Terminaator »

AXYB wrote:
Terminaator wrote:Täna proovisin Stanfordis mõndasid Stagge ja peaks mainima, et isegi üllatvalt meeldiva kõlaga olid need. Keeled ei olnud kõrgel, vaid olid korralikult sõrmelaulale lähedal. Ja üldiselt oli normaalne hinnaks oli minu mäletamist mööda 2990.
Ega sa juhuslikult sellist pilli katsunud naq selle teema eespool on... mulle tundus küll, et sa räägid vägagi minu pillist. :D
Ma siiski rääkisin elektripillist.
AXYB

Post by AXYB »

A... okei..minu viga...
Andre
Moderaator

Post by Andre »

rait1 wrote:
Boing wrote:
6) sitad potekad

Just seda mudelit ma nende punktide kirjutamisel silmas pidasin :wink: - endal oli vahepeal bändikas see kdira olemas ja siis sai seda ikka uuritud seal, et kas tõesti on nii sitt kitarr nagu räägitakse. Ja mis välja tuli - need kuulujutud ei eksinud

Lõppkokkuvõtteks nende käest, kes Staggi siin kiidavad ja minu juttu ilaks peavad, küsiks ma mitut kitarri te peale Staggi katsunud olete...
Pean silmas just natuke kallima otsa Ibaneze, Fendereid(ka Mehhiko omasid), Epiphone ja muud sellist "juttude järgi paremat kraami"
Ise mängin igapäev mingi 7 erineva pilliga. Mis kõik endal olemas ja Stagg on ikka paljudest kidrafirmadest täiega üle. Ja see kes siin näitas seda et pingutid on plastmassist.... seda ma tahaks näha..
Locked