http://www.thomann.de/prodbilder/harley ... 177011.jpg
see on minu kitarri kuju. kuna see on mingi 2500 kroonine harli penton mida ilmselt eestis ei müüdagi, siis ma ei kujuta ette kust sellisele kotti leida. äkki teadjamad oskavad nõu anda, kas ta võib mõne muu kitarri kotti sobida? explorer näiteks on kujult suht sarnane, aga päris kindel ka pole. ilmselt peaks kitarriga poodi minema ja seal proovima?
HBR XXK ja Explorer
Tee ise või lase teha, kitarrikoti tegemine pole eriti raske, materjal peab ainult suht hea olema.
Muide kuda see pill ka kärab kuna harli penton "jutu" järgi juu nii sitt firma on oleks hea ka peris kogemustest kinnitust saada(või ka mitte, sest minu kogemus harley bentonit kuulates oli enivei väga positiivne)
Mis teil selle floyd rosega nii hullu asja on, mul on ka kahepoolne vibrato ning tegelikult ei ole ta ju oma ehituselt niivõrd tavalisest vibratoga bridgest keerulisem, et odavamal pillil ta kohe katastroofi tähendaks.
Muide kuda see pill ka kärab kuna harli penton "jutu" järgi juu nii sitt firma on oleks hea ka peris kogemustest kinnitust saada(või ka mitte, sest minu kogemus harley bentonit kuulates oli enivei väga positiivne)
Mis teil selle floyd rosega nii hullu asja on, mul on ka kahepoolne vibrato ning tegelikult ei ole ta ju oma ehituselt niivõrd tavalisest vibratoga bridgest keerulisem, et odavamal pillil ta kohe katastroofi tähendaks.