Ma küll ei usu, et nad 300 kitarri müünud on. Eestis vähemalt.
" Mul on olnud 300 seksuaalpartnerit, ja siiamaani pole kaebusi olnud"
Saksakitarid
Re: Saksakitarid
Genetically modified rape
[Siin oli 3 liikuvat pilti]
[Siin oli 3 liikuvat pilti]
Must wrote:Ma küll ei usu, et nad 300 kitarri müünud on. Eestis vähemalt.
nuh kle ennem on need mehed kolmsada pilli müünud,kui sul 300 partnerit olnud

raunoland / sa näikse vist saksakitarrid.ee agent olevat

- RockaRolla
Eesti suurimad pillipoed müüvad sama ajaga ma arvan mingi max 100 pilli.markomere wrote:Must wrote:Ma küll ei usu, et nad 300 kitarri müünud on. Eestis vähemalt.
nuh kle ennem on need mehed kolmsada pilli müünud,kui sul 300 partnerit olnudja 300 pilli pole ju hüper kogus.
raunoland / sa näikse vist saksakitarrid.ee agent olevatpromod siin ni valusalt seda asja
Throw the Jew Down the Well
Mina täitsa usun kui vaadata tüüpide ülimadalaid hindasid.On ju siililegi selge,et lihtsam on müüa kolmesadat 1700eeki makvat pilli,kui sadat 5000-27000eeki maksvat pilli suurpoodides, lihtne filosoofia ju.1700eeki ajab kokku iga koolipoiss,mõnigi meist pole aga 5000eeku peo pealgi hoidnud.
ei olemarkomere wrote:Must wrote:Ma küll ei usu, et nad 300 kitarri müünud on. Eestis vähemalt.
nuh kle ennem on need mehed kolmsada pilli müünud,kui sul 300 partnerit olnudja 300 pilli pole ju hüper kogus.
raunoland / sa näikse vist saksakitarrid.ee agent olevatpromod siin ni valusalt seda asja

ning jagan teada saadud infot teiega ka

kuldnebors.ee kuulutuse piltide järgi tundub, et kõik teised populaarsemad stiilid on olemas - stratid, les paulid ja sg'd, aga teled on puudu
ja kes kellelgi üldse on mingit reaalset kokkupuudet nende müüdavate pillidega?
kuldnebors.ee kuulutuse piltide järgi tundub, et kõik teised populaarsemad stiilid on olemas - stratid, les paulid ja sg'd, aga teled on puudu
-
Mul sõbranna poeg ostis neilt paar päeva tagasi tolle 1500 eek.akusti komplekti,proovisin-testisin kah siis ja minu suureks üllatuseks oligi pill täispuidust ja puha),ilus ka teine,kutt jube rahul.A wrote:ega keegi, kes on seal reaalselt kohapeal käinud, ei oska öelda, kas neil telecasteri koopiaid ka on?
Ehk saad uurida, mis marki pill too on. Nende poolt müüdavad Steineri akustid on küll kahjuks vineerist.
Suhtlesin nende tüüpidega täna meili teel ja sain nii aru et nad planeerivad olulist kauba täiendust Jaanuari lõpuks.
Kitarr:
Ibanez SA120
Võim:
Marshall MG50FX
Pedaal:
Zoom G1
Ibanez SA120
Võim:
Marshall MG50FX
Pedaal:
Zoom G1